Play ponuda
Play ponuda
kakva tuga!

Suprug Chiare Ferragni obolio od teškog oblika raka! Fedez se oglasio nakon operacije: 'Zahvat je trajao više od šest sati'

Šok i nevjericu doživjeli su Chiara Ferragni i njezin suprug Fedez kada su dobili najteže vijesti - da glazbenik ima rijedak i težak oblik raka gušterače

Image
Foto: Profimedia
RTL.HR/ 25.3.2022. u 15:00
Play ponuda

Najpoznatiji talijanski reper Fedez, suprug svjetski poznate blogerice Chiare Ferragni, teško je bolestan. Proslavljeni glazbenik prošlog je tjedna putem društvenih mreža otkrio grozne vijesti. Iako tad nije otkrio od čega točno boluje, bilo je jasno da se radi o ozbiljnom scenariju. U međuvremenu je bračni par proslavio rođendane svoje dvoje male djece, a potom je Fedez operiran u Milanu, a uz njega je Chiara cijelo vrijeme. Uz nju i njihovu djecu, Fedez je pronašao snagu za operaciju i težak put oporavka koji je pred njim. 

"Ovdje sam da vam kažem da, nažalost, imam težak zdravstveni problem, srećom je otkriven na vrijeme pa bi se trebao oporaviti. Veliki je put preda mnom i jednog dana ću pričati o tome. Ne sada, sada moram biti uz svoju obitelj. No, jednog dana hoću jer, kada sam saznao ono što sam saznao, bilo mi je lakše dok sam čitao ispovijesti drugih ljudi", otkrio je Fedez. 


U međuvremenu je glazbenik operiran, a zahvat je trajao više od šest sati. U objavi je otkrio da ima neuroendokrini tumor gušterače. Tijekom duge operacije uklonjen mu je tumor i dio gušterače. Sada se, napisao je na svom Instagramu, jedva čeka vratiti kući svojim voljenima. "Hvala liječnicima, kirurzima i medicinskim sestrama što su bili uz mene tijekom ovih intenzivnih dana. Veliko hvala svima na porukama podrške i pozitivnih želja. Volim vas sve", poručio je 32-godišnji glazbenik. 


I Chiara se oglasila oko bolesti voljenog supruga. Fedez i Chiara poznati su kao par koji se obožava, a uz svoje dvoje djece čine savršenu malu obitelj. Dirljivim objavama blogerica se oglasila, a posebno je potresan onaj u kojem je opisivala dane od saznavanja dijagnoze do operacije. "Većina ovog vremena prolazi mi u magli: kao da je vrijeme stalo, bila sam preplašena kao nikad u životu da bi se nešto loše moglo dogoditi", zaključila je Ferragni.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Play ponuda

Više s weba