Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Forbesova lista

Filmovi sa Scarlett Johansson najviše zaradili u 2016. godini, prati ju Chris Evans

Američka glumica Scarlet Johansson našla se, zahvaljujući ulogama u filmu o superjunaku 'Captain Amerika: Civil War' i holivudskoj satiri 'Hail Caesar', na vrhu popisa glumaca čiji su filmovi najviše zaradili u protekloj godini

Image
Foto: AP
Vijesti.hr/Hina/ 28.12.2016. u 7:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Forbes je objavio da su filmovi u kojima je glumila Johansson 2016. zaradili ukupno 1,2 milijarde dolara. Na drugom i trećem mjestu popisa su njezini kolege iz filma "Captain America" Chris Evans  i Robert Downey. Taj film kompanije Walt Disney s ukupnom zaradom od 1,15 milijarda dolara vodeći je po zaradi u svijetu 2016., prema podacima s Boxofficemoji.com.

Australska glumica Margot Robbie na četvrtom je mjestu sa "zaradom" od 1,1 milijardu američkih dolara zahvaljujući ulozi u dva filma Warner Brosa "Suicide Squad" i "The Legend of Tarzan".

Na Forbesovom popisu prevladavaju filmovi o superjunacima i filmovi snimljeni prema stripovima, uključujući "Batman v. Superman: Dawn of Justice" i "Deadpool".

Britanka Felicity Jones prvi put se našla na Forbesovu popisu, zahvaljujući ulogama u "Rogue One: A Star Wars Story", trileru "Inferno" i magičnoj dječjoj priči "A Monster Calls". Jones je na devetom mjestu - "njezini" su filmovi zaradili 805 milijuna dolara.

Forbes je svoje kalkulacije temeljio na ukupnoj prodaji ulaznica za filmove vodećih holivudskih glumaca, no nije računao animirane filmove.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NERIJEŠEN MISTERIJ

Detektiv otkrio: Filip Kapisoda nije ubio Kseniju Pajčin iz razloga kojeg svi navode

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba