Ostalo

FOTO - Megan Fox zgrozila fanove 18+ objavom: 'Ovo je previše. Pa njegova kći je na Instagramu!'

Glumica je otkrila previše o akciji u Airbnb-u, a komentar njenog dečka bio je kap koja je prelila čašu.

RTL.hr
07.09.2021 21:00

Megan Fox nedavnom je objavom na Instagram profilu pokrenula lavinu negativnih komentara svojih pratitelja, koji su ocijenili da je zvijezda ovoga puta zaista pretjerala.

Glumica je podijelila fotografiju na kojoj pozira pored masivnog drvenog stola u Airbnb-u kojeg je nedavno unajmila s dečkom, reperom Machine Gun Kellyem .

Uz fotografiju na kojoj je u grudnjaku i zaogrnuta raskopčanom jaknicom, napisala je: "Kada vam kažem da je stol u ovom Airbnb-u vidio neke stvari."

Ispod objave, Kelly je podijelio jednako eksplicitan komentar: Zaista mi je drago da to više nije naš stol." Iako ga je brzo obrisao, komentar je ipak ostao ovjekovječen na Instagramu na popularnoj stranici @commentsbycelebs .

Reakcije fanova nije trebalo dugo čekati, a komentatori su uglavnom bili zgroženi ponašanjem para na društvenim mrežama ocjenjujući ga odvratim" i očajničkim".

"Zamislite da ste vlasnik tog Airbnb-a i naletite na nešto takvo", napisao je jedan od komentatora, dok ih je drugi upitao: znaju li da si takve stvari mogu jednostavno poslati u privatnoj poruci?"

"Odvratno. Neke stvari ne treba znati cijeli svijet. Molim vas nađite barem malo dostojanstva i kupite vlasnicima novi stol", bio je prijedlog još jednog od komentatora.

Bilo je i onih koji su ukazali na činjenicu da Kellyjeva 12-godšnja kćer iz prijašnje veze također ima Instagram profil, zbog čega bi par ipak trebao paziti kakvi detalji iz privatnog života će završiti na javnim objavama.

"Ovo je previše. Pa njegova kćer je na Instagramu", zaključak je jednog od komentatora.

Fox je također majka troje djece, koje ima iz braka s Brianom Austinom Greenom .