Play ponuda
Play ponuda
U novom ruhu

Fran Drescher radi na mjuziklu 'Dadilja': 'Budem li ja glumila morat ćemo ga nazvati Bakica'

Iako nisu najavili tko će sve glumiti u mjuziklu, Fran je potvrdila da se neće vratiti u ulogu koja joj je obilježila karijeru

Image
Foto: Profimedia.hr
Tabloid.hr/ 9.1.2020. u 16:00
Play ponuda

Glumica Fran Drescher zajedno s bivšim suprugom Peterom Marcom Jacobson radi na mjuziklu 'Dadilja'. Upravo ovaj dvojac je i stvorio legendarnu seriju.

Bivši supružnici zajedno će napisati knjigu, a udružit će se s Rachel Bloom, zvijezdom serije 'Luda bivša djevojka', koja će napisati tekstove pjesama. 

Iako nisu najavili tko će sve glumiti u mjuziklu, Fran je potvrdila da se neće vratiti u ulogu dadilje Fran koja joj je definitivno obilježila karijeru. 

"Sigurni smo da ćemo naći glumicu koja je smiješna, šarmantna i ima sjajan glas", izjavila je glumica za ET online."Naravno da bih ja to odglumila i sama, ali moramo onda promijeniti naziv u Bakica", duhovito je dodala 62-godišnja Fran.

Na pitanja hoće li raditi na nastavku serije dvojac kreatora odgovorio je da razmišljaju o tome.

Fran je nedavno i objavila da su bili u pregovorima s Cardi B da preuzme ulogu Dadilje. "Mislim da bi ona bila odličan izbor ako je disciplinirana da radi svaki tjedan. Nikad ne znate, ali ona je tek dobila bebu i sad nije vrijeme za to", smatra glumica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO PRAVI DOMAĆIN

Kakav šarmer: Ćiro iznenadio Ninu u Tuzli

Play ponuda

Više s weba