Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Trema, leptirići i puno rada

Franka Batelić zagrijava atmosferu prije Beyonce!

Pred mladom pjevačicom Frankom Batelić ovih je dana izazov života. Zadatak joj je zagrijati 20 tisuća ljudi uoči koncerta slavne Beyonce u Areni zagreb. Kako se priprema, što očekuje i trese li je trema od upoznavanja s pop ikonom, Franka je otkrila RTL-u.

RTL/ 11.4.2013. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevanje u rasprodanoj zagrebačkoj Areni za Franku Batelić nije novost, to je već odradila u sklopu koncerata Top Stars. No 17. travnja tu će pozornicu dijeliti sa Beyonce, točnije, pop diva odabrala je upravo Franku za nastup zagrijavanja.

Rada ima napretek jer kada su u pitanju koncerti najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, ništa nije prepušteno slučaju. Tako je Franka već odlučila koje će pjesme pjevati a nastup je razrađen do najsitnijih detalja.

Leptiriće u trbuhu izaziva joj i sretna veza s Vedranom Ćorlukom koji nažalost zbog obveza u klubu neće biti uz nju na taj veliki dan.

Baš poput Beyonce i Franka je imala pravo na listu zahtjeva, no njezine želje za razliku od svjetskih zvijezda su itekako skromne, naime Franka je zatražila samo vodu i jednu sobu. Samo upoznati svog idola nije mala stvar, a duet s Beyonce  bilo bi ostvarenje sna.

No za sad Franka je fokusirana na izdavanje svog prvog albuma koji je u završnoj fazi, a s istim se planira probiti i na nešto šire tržište od lijepe naše. Nastup uoči slavne Beyonce svakako je dobar prvi korak!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nikola Rađen i Milica Ristić

Pjevačica završila u bolnici: Poznati srpski vaterpolist pretukao djevojku?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba