Play ponuda
Play ponuda
JUŽNIJE IPAK NIJE TUŽNIJE

Gdje će Marijana i Nemeš na kraju saviti gnijezdo?

Iako su se u nedjelju pojavile glasine kako balkanski Romeo i Julija traže stan u Zagrebu, u ponedjeljak je Marijanin odvjetnik bacio sasvim novo svjetlo na takva nagađanja.

rtl.hr/ 15.8.2011. u 18:30
Play ponuda

Marijana i Nemeš dobro se skrivaju od očiju javnosti i uživaju u novonastaloj idili. Nakon posljednje zajedničke fotografije, snimljene na terasi jednog beogradskog restorana, gubi im se svaki trag. I odjednom su se pojavile špekulacije kako par traži stan u hrvatskoj metropoli.
No, čini se da je istina sasvim drugačija.

"Mislim da ni u jednom trenutku, koliko sam ja upoznat, nije bilo govora o selidbi u Zagreb. Ono što ja znam je da će ona organizirat svoj život u Kninu", izjavio je odvjetnik Marijane Čvrljak Marko Rafaj za Exkluziv Tabloid.

U prilog tome ide i činjenica da je Marijana svoju kćer već upisala u vrtić u Kninu, pa postoji mogućnost da se i beogradski zavodnik upravo ondje preseli.

"O njihovom zajedničkom životu zaista ne znam ništa, ali kao što sam i rekao, mislim da će ako će zajedno živjet, to biti u Kninu", dodao je Marijanin odvjetnik.

Kako će ih ondašnja sredina prihvatiti, Marijanu i Nemeša očito ne muči previše. Nakon niza drama i peripetija, daleko od medija njeguju svoju ljubav koja je upravo pred kamerama i počela, i završila i doživjela svoj procvat.

Više doznajte u prilogu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZALJUBILI SU SE PREKO UŠIJU

PUKLA JOŠ JEDNA LJUBAV! Srpski glumac Petar Strugar ostavio Olju zbog bliske kolegice

Pročitajte još

Play ponuda

Više s weba