Ostalo

Gdje ima dima, ima i vatre: Brad Pitt i Jennifer Aniston su u vezi nakon niza tajnih spojeva?

Prijatelji bivšeg bračnog para tvrde da su bili na barem pet spojeva prije nego što su imali zanimljiv susret na dodjeli SAG nagrada

Tabloid.hr
27.01.2020 13:09

Brad Pitt i Jennifer Aniston , nekadašnji zlatni holivudski par, ponovno su zajedno, tvrde njihovi najbliži prijateljiza Mirror .

Naime, izvori su otkrili da su nekadašnji supružnici bili na barem pet spojeva prije nego što su se susreli na nedavnoj dodjeli SAG nagrada, kada su izazvali lavinu reakcija svojim prisnim ponašanjem.

Bliski prijatelji tvrde da su zajedno proveli božićne praznike u Jenniferinoj vili na Bel Airu.

"Mislim da ona njega nikad nije prestala voljeti iako joj je slomio srce kada ju je ostavio zbog Angeline Jolie .Trebalo joj je puno vremena, ali sve mu je oprostila. Oprost je glavni korak njihovog pomirenja", rekao je Jenniferin prijatelj.

Pittov dugogodišnji suradnik iz produkcijske kuće 'Plan B' potvrdio je njegove riječi. "Samo priča o Jen. Obnovili su svoju romansu i nisam ih vidio ovako sretne već godinama", otkrio je.

Podsjetimo, bivši supružnici pokrenuli su pravu histeriju na društvenim mrežama nakon zanimljivog susreta na dodjeli SAG nagrada. Držali su se za ruke i srdačno pozdravili, a Brad je uhvaćen kako u backstageu gleda govor bivše supruge. Iako mnogi priželjkuju njihovo pomirenje, ni glumac ni glumica nisu potvrdili da su ponovno rasplamsali svoju ljubav.