Play ponuda
Play ponuda
bila u paklu droge

Sjećate se Amande Bynes? Nekadašnja teen zvijezda dotakla je dno, a sad ima dobre vijesti

Glumica je devet godina bila pod skrbništvom svoje majke. Zbog psihičke bolesti i konzumacije droga te alkohola nije mogla samostalno upravljati svojim životom. Sada je napokon slobodna

Image
Foto: Profimedia
RTL.HR/ 23.3.2022. u 21:00
Play ponuda

Nakon što je snimila tinejdžerski film 'Sve što cura može poželjeti' i 'Ona je najbolja' američkoj glumici Amandi Bynes svi su prognozirali blistavu karijeru. Ali kao mnogi ljudi koji se prerano suoče sa slavom i s njome se ne znaju nositi, već u radnim dvadesetima dotakla je dno. Upala je u leglo droge, a sve to bilo je popraćeno psihičkim slomovima da bi joj u konačnici dijagnosticirali depresiju i bipolarni poremećaj. Zbog toga je njezina majka Lynn Organ 2013. godine dobila skrbništvo nad njom, odnosno potpunu brigu nad njezinim životom i financijama, a ono je za glumicu završilo ovoga utorka.

U prvoj izjavi koju je povodom toga dala za magazin People rekla je: „Nakon odluke suca da mi ukine skrbništvo, željela bih zahvaliti svojim obožavateljima na ljubavi i lijepim željama tijekom ovog vremena. Također bih željela zahvaliti svom odvjetniku i roditeljima na njihovoj podršci tijekom posljednjih devet godina", rekla je Bynes u izjavi te dodala kako je u posljednjih nekoliko godina marljivo radila na tome da poboljša svoje mentalno zdravlje, a sve kako bi mogla živjeti samostalno.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Izvor: Instagram 

„Uzbuđena sam zbog svojih budućih projekata - uključujući moju liniju mirisa, i veselim se što ću s vama uskoro podijeliti još više detalja“, rekla je Bynes. U trenucima kada je već bila na dnu, 2010. godine, počela je snimati svoj posljednji film, komediju 'Hall Pass'. Zbog devijantnog ponašanja na setu vrlo su je brzo zamijenili s glumicom Alexandrom Daddario. Nekoliko mjeseci kasnije, Bynes je obznanila potpuno povlačenje iz glume. Unutar majčina skrbništva uspjela je pronaći dečka – Paula Michela, a 2020. godine na svom Instagram profilu napisala je kako su zaručeni.

Tri tjedna kasnije se predomislila i opovrgnula te navode, no – nakon nekog vremena rekla je kako joj je profil hakiran te kako ona ne stoji iza te izjave. Iste godine podijelila je i fotografiju s ultrazvuka, obožavatelji su pretpostavili kako je trudna, a njezin je odvjetnik tu informaciju vrlo brzo opovrgnuo.

Image

Strašna propast velike zvijezde: Bila je teen idol, no problemi su je izobličili, a Hollywood odbacio

Fotogalerija
Image

Strašna propast velike zvijezde: Bila je teen idol, no problemi su je izobličili, a Hollywood odbacio

Fotogalerija
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Play ponuda

Više s weba