Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DUGA MEDIJSKA STANKA

Gdje se skrivala nekadašnja kraljica estrade?

Sinoć je, nakon duge medijske stanke, u našem programu napokon gostovala nezamjenjiva Doris Dragović. Estradna diva koja se prije nekoliko godina potpuno odmaknula od javne scene i medija u Studiju 45 progovorila je o svojoj karijeri, planovima te razlozima glazbenog izbivanja.

RTL/ 18.10.2012. u 18:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako se trideset godina, koliko traje njezina karijera, tim ljudima iskreno davala kroz svoju glazbu - u jednom je trenutku DorisDragović zatvorila svoja vrata i živjela u svojevrsnoj medijskoj izloaciji!

"Nekako taj moj odmak koji se dogodio naložio mi je, posložio mi je kocke, da se tražim i istražim...", izjavila je Doris.

Podvlačeći crtu, shvatila je da je njezin poziv najednom postao posao i to je željela zaustaviti. I jest, povukla se i postala nedodirljiva!

Ova pjevačka diva nikada nije napustila glazbu, napustila je, čini se, samo estradu... U njezin su život, naime, ušli mjuzikli!

Njeni obožavatelji željno iščekuju čekuju koncert 29. listopada u Lisinskom, a pokretač je pjevačici ovog puta bio i humanitarni karakter koncerta, čiji će  rihod ići akciji 'Udahnimo život' namjenjenoj pomoći Klaićevoj bolnici!

Iako to ne ističe u prvi plan, koncertom u Lisinskom proslavit će i 30. obljetnicu svoje karijere!

Doris očito nije ni svjesna kolike je usrećila samo svojim pojavljivanjem u javnosti, a koncert kojim će se ova glazbena diva vratiti na velika vrata - već sada mnoge ostavlja bez daha!

Cijelo gostovanje pogledajte u jučerašnjoj epizodi emisije Studio 45!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sofija Šašić

Duško Tošić ima novu djevojku? Majka mlade influencerice dugogodišnja je Jelenina prijateljica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba