Ostalo

Gdje su Kim i Khloe? Obitelj Kardashian-Jenner proslavila Dan zahvalnosti, ali bez dvije sestre

Reality obitelj Kardashian-Jenner dugo je najavljivala glamuroznu, ali obiteljsku večeru za američki Dan zahvalnosti te su se pobrinuli kako bi njihovi fanovi bili u toku putem društvenih mreža

vijesti.hr
25.11.2016 08:23

Amerika je jučer slavila Dan zahvalnosti pa su mnoge zvijede u duhu toga podijelile svoje trenutke s obitelji i najbližima.

Tako je Kylie Jenner , kako je i bila najavila, otvorila vrata svog doma za obiteljsku večeru koju su popratili Snapchatom kako bi i fanovi mogli "uživati" u njihovim obiteljskim trenucima.

Na večeri su bili gotovo svi - Kris Jenner , Caitlyn Jenner , Kendall , Kourtney i Tyga okupili su se oko zlatnog stola, a Kylie je čak napravila dječji stolić za najmlađe reality zvijezde.

I dok ove blagdane Kardashian-Jenner obitelji nitko neće tako brzo zaboraviti, dvije osobe nisu ipak prisustvovale večeri. Naravno, radi se o Kim koja jevečer provela uz svog supruga Kanyea Westa u bolnici te Khloe Kardashian koja je slavilaDan zahvalnostis dečkom Tristanom Thompsonom . Čak je ikuhala za grupu bliskih prijatelja!