Play ponuda
Play ponuda
nova biografija

George Michael: 'Princeza Diana je željela da budemo ljubavnici'

U novoj biografiji pokojnog Georgea Michaela obajavljeni su njegovi dosad skriveni intervjui u kojima je opisao svoj odnos s princezom Dianom.

Image
Foto: PIXSELL
Tabloid.hr/ 5.1.2018. u 14:57
Play ponuda

Godinu dana nakon smrti glazbenika Georgea Michaela, izdana je njegova još jedna biografija koju je napisao David Nolan 'George Michael, Freedom, The Ultimate Tribute 1963-2016. 

 Između ostalog u njoj se nalaze i dosad neobjavljeni intervjui u kojima pjevač opisuje odnos sa svojom prijateljicom, princezom Dianom s kojom se sprijateljio čim su se upoznali na koncertu. U intervjuu iz 2009. ispričao je kako su imali posebnu vezu. 

"Kad sam ju nazvao da joj čestitam rođendan, priznala mi je da se rastaje. Rekla je da mora pobjeći što dalje od kraljevske obitelji", rekao je George Michael.  Uz tvrdio je i da nije bilo nikakve sumnje da je htjela da budu ljubavnici.

"Bila je poput mnogih žena koje sam privlačio. Vide u meni nešto neprijeteće. Neke su se stvari zbile koje su mi pokazale da ju jako privlačim. To uopće nije bilo upitno. Nikad nismo spavali zajedno jer sam znao da bi to bila katastrofalna ideja", rekao je George u intervjuu. 


Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ULOŽIO U GLAZBU I IMIDŽ

Sjećate se njega? DJ Krmak o kolegama turbofolkerima: 'Kad vide crveno dugme na kameri, razbježe se da ih kamera ne bi uhvatila kraj mene'

Play ponuda

Više s weba