Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAJVEĆA BOL

Georgina o najvećoj životnoj traumi: 'Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak'

Mladi par, Ronaldo i Georgina doživjeli su najveći strah svakog roditelja, no i dalje pronalaze snage za nastaviti dalje sa životom

Image
Foto: Profimedia
RTL.hr/ 26.9.2022. u 15:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zaručnica jednog od najuspješnijih nogometaša današnjice Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, osvrnula se na jednu od najvećih tragedija koju roditelj može doživjeti. Nažalost, osjetila ju je na vlastitoj koži u travnju ove godine kada je izgubila novorođenog sina. Te životne traume prisjetila se i u najavi nove sezone reality showa 'Soy Georgina' na popularnoj streaming platformi.

"Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u svom životu. Velik komad mog srca se razbio i pitala sam se kako mogu nastaviti. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i vidjela jedini način da to učinim, da budemo svi zajedno", pojasnila je Georgina Rodriguez. Navodno će druga sezona temeljiti na tom nesretnom slučaju koji je pogodio 37-godišnjeg Ronalda i 28-godišnju Georginu biti u fokusu druge sezone serije.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Podsjećamo kako im je u travnju preminuo sin pri porođaju. "S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek", pisalo je u zajedničkoj izjavi para objavljenoj na društvenim mrežama. Inače, Georgina je nosila blizance, no samo djevojčica Bella Esmeralda je preživjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Počivao u miru

Sva Maradonina djeca: Dvoje od petero priznao je tek kad ga je sud prisilio na to

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba