Ostalo

Georgina o najvećoj životnoj traumi: 'Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak'

Mladi par, Ronaldo i Georgina doživjeli su najveći strah svakog roditelja, no i dalje pronalaze snage za nastaviti dalje sa životom

RTL.hr
26.09.2022 15:15

Zaručnica jednog od najuspješnijih nogometaša današnjice Cristiana Ronalda , Georgina Rodriguez , osvrnula se na jednu od najvećih tragedija koju roditelj može doživjeti. Nažalost, osjetila ju je na vlastitoj koži u travnju ove godine kada je izgubila novorođenog sina. Te životne traume prisjetila se i u najavi nove sezone reality showa 'Soy Georgina' na popularnoj streaming platformi.

"Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u svom životu. Velik komad mog srca se razbio i pitala sam se kako mogu nastaviti. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i vidjela jedini način da to učinim, da budemo svi zajedno", pojasnila je Georgina Rodriguez. Navodno će druga sezona temeljiti na tom nesretnom slučaju koji je pogodio 37-godišnjeg Ronalda i 28-godišnju Georginu biti u fokusu druge sezone serije.

Ronaldo i Georgina

Podsjećamo kako im je u travnju preminuo sin pri porođaju. "S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek", pisalo je u zajedničkoj izjavi para objavljenoj na društvenim mrežama. Inače, Georgina je nosila blizance, no samo djevojčica Bella Esmeralda je preživjela.