Play ponuda
Play ponuda
ponosna sam

Georgina poslala romantičnu poruku svom dečku Ronaldu

Zaljubljena manekenka nerijetko dijeli privatne trenutke iz života, a ovaj put je pokazala gdje je odrastao nogometaš

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 8.1.2018. u 12:18
Play ponuda

Georgina Rodriguez, otkako je u vezi s najboljim nogometašem svijeta sve češće dijeli privatne trenutke na Instagramu. Georgina je tako fanovima pokazala kako su Ronaldovi blizanci proslavili svoj prvi blagdan Sveta tri kralja. 

No, osim toga, objavila je romantičan post za svog dečka. Naime, zaljubljeni par pozirao je u Madeiri gdje je Ronaldo rođen, a Gerogina je svima željela istaknuti koliko je ponosna na Cristiana. 

"I odjednom shvatiš koliko moćna može biti misao, san, kad živiš pozitivno i u nadi. Prije nekoliko dana, dok smo se opraštali od stare godine i dočekivali 2018. u Madeiri, odveli su me u ulicu gdje je odrasla moja ljubav. To je bio jedan od onih posebnih i pamtljivih posjeta. Fotkali smo se kod njegove stare kuće, gdje je Cristiano odrastao. Sjećam se kako mi je šogor Hugo pričao anegdote, osmijeh mi je obuzeo lice kad sam ga zamislila tamo, Crisa kao dijete kako satima šutira loptu. To je posebno mjesto, odiše nadom, puno je snova, truda i misli tako snažnih da su u jednom trenutku prestale biti snovi i postale stvarnost. To naglašava važnost čistog uma i mirne duše te pozitivnog duha. Ne smijemo dopustiti da nas itko ograniči, da nam itko kaže koliko daleko možemo stići, a ako to pokušaju učiniti, uvijek moramo biti svjesni da su to granice osobe koja nam to govori, ne naše granice. Bilo je uzbudljivo vidjeti mjesto gdje je legenda odrasla", napisala je zaljubljena Georgina. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
porod u splitu

Ana Gruica i Hrvoje Šalković postali ponosni roditelji zdravog dječaka

Play ponuda

Više s weba