Play ponuda
Play ponuda
pravi romantik

Gesta zvijezde 'Breaking Bada' rasplakala njegovu suprugu

U intervjuu za Detail magazine, Aaron Paoul se prisjetio trenutka kada je njegovo veliko iznenađenje na dan vjenčanja uspjelo rasplakati njegu sadašnju suprugu, Lauren Pareskian.

Image
Foto: Guliver Image/Splash
RTL/ 11.1.2014. u 16:53
Play ponuda

Glumac Aaron Paul, najpoznatiji po ulozi u američkoj hit seriji 'Breaking Bad' ne stidi se pokazati svoju romantičnu stranu. Zapravo takve velike geste su uobičajene za njega.

U intevjuu za Details magazine, Aaron se prisjetio kako je svim uzvanicima na vjenčanju poslao mail, zamolivši ih da nauče riječi pjesme 'Beauty', grupe Shivers za veliko iznenađenje koje je pripremio za svoju suprugu, Lauren Parsekian.

Image
Foto: Guliver Image/Splash
Image
Guliver Image/Splash"Kontaktirao sam glavnog pjevača u Brooklyinu. Kako se bojao letenja, vozio je sve do Malibua. Kada je počeo pjevati, a svi ostali su mu se pridružili, Lauren je samo počela plakati. Sve je u tome da zapamtimo takve trenutke i pipremamo iznenađenja kad god imamo priliku", rekao je romantični glumac.

Image
Foto: Guliver Image/Splash
Image
Guliver Image/SplashOva gesta nije preveliko iznenađenje, budući da je Aaron rekao kako će biti u 'fazi medenog mjeseca' dok ne napusti ovaj planet.

"To što sam oženio Lauren je najveće postignuće u mom životu i vječno ću bit zahvalan za to", rekao je glumac.

Paul i Pareskian su se upoznali na Coachella glazbenom festivalu, a vjenčali su se u svibnju prošle godine.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba