Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
bijeg od prošlosti

Gianna objasnila zašto je bila prisiljena slikati se gola

Gianna Apostolski bježi od nekih stvari koje je činila u prošlosti. Rašeljki Zemunović otkrila je zašto je bila prisiljena fotografirati se gola za Playboy, ali i što ju je zadesilo zbog povećanja grudi.

RTL/ 25.3.2014. u 18:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Silno nas je zanimalo kako Gianna Apostolski danas gleda na neke svoje grijehe iz prošlosti. Na prvi nam je ukazala sama, a nalazi se, ni manje ni više, nego iznad njezina srca.

"Žao mi je što sam ugradila ove sise. Zato šta boli me kičma i osjećam se predebelo kada se vidim ispred oglaedala, i ne mogu si naći košulju da je obučem i ne izgleda mi to lipo. Ne želim da su mi sise u prvom planu. Možda mi je to bilo super, sise i to, i sad kada sam to napravila, sad bih najradije izvadila", objasila je pjevačica Gianna Apostolski.

Gianna se boji da joj zbog velikih grudi prijete ozbiljni zdravstveni problemi.

"Meni automatski tijelo nije zbalansirano i normalno da ti se kičma počne kriviti. S godinama mi se može dogoditi da dobijem grbu. Meni je to bilo smiješno. Ali da ostavim te grudi još pet-šest godina onda bih imala još treću sisu na leđima", kazala je Gianna.

Što god mi mislili o tome, ali ova je Splićanka uvijek znala privući pozornost raznih objektiva. I u svemu tome je imala podršku svog, tada maloljetnog sina.

"On mi nije zamjerio i to mi je super. Zato me nije briga što drugi pričaju. On zna da sam ja to napravila da bih mogla njega prehraniti. Ja iskreno to kažem. Meni su u tom trenutku trebali novci. Ja sam se dogovorila. Imala sam dobar honorar. Ali iskreno ću ti reći bolje da sam to napravila nego da sam bila u elitnoj prostituciji. Pa da mu netko kaže da je bio s mamom za dvjesto eura", objasnila je splitska pjevačica.

Ipak, dodaje - topless više ne dolazi u obzir.

"Žao mi je iz tog razloga što su me ljudi krivo oprosudili. Pamte ih po tome jer im je ta golotinja predstavljala ne znam šta. Zato što smo konzervativna država. A vidi sad sve šetaju bez grdunjaka i skidaju se gole", tvrdi Gianna.

Gianna sada tvrdi da su sve te ružne epizode iza nje. Danas je  zaljubljena žena koja se nada majčinstvu. Sretna je što je napokon pronašla muškarca na kojega se može potpuno osloniti. Svoju ljubav neće okruniti brakom, jer u tu inistituciju ne vjeruje. Međutim, ima povjerenja u svoju glazbenu karijeru. Osobito do kada je doznala da su Srbi navodno poludjeli za Giannom Apostolski.

Nekad je zarađivala isključivo od izgleda i skandala. Gianna je danas uvjerena da je došlo vrijeme kada će ono starleta iz njezina potpisa napokon zamijeniti riječ pjevačica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba