Play ponuda
Play ponuda
Bare bez dlake na jeziku

'Gibo je uvijek isti, a Jadranka je licemjerka i lažljivica'

Gostujući u emisiji Studio 45, frontman Majki Goran Bare vrlo je iskreno progovorio o Ivi Sanaderu, Jadranki Kosor i drugim političarima, a okomio se i na svoje kolege s glazbene scene.

RTL/ 28.10.2011. u 18:40
Play ponuda

Iako u subotu u zagrebačkoj Tvornici nakon 13 godina svira s Majkama, Gorana Baru muče neke sasvim druge brige. U jučerašnjem Studiju 45 govorio je o svemu i svačemu, ali ono što se svakako pamti je osvrt na naše političko stanje. Ovako to izgleda kad najvećeg hrvatskog rockera upitate tko mu je draži – Sanader ili Kosor?

"U zadnje vrijeme je postao sport tko će više govoriti što lošije o Ivi Sanaderu, ja ne bih želio se baviti tim sportom, čovjek je napravio to što je napravio, u zatvoru je, bit će kažnjen zbog toga i to je to! A Jadranka Kosor, njoj će se tek dokazati. Jadranka je licemjer, lažov i ostalo", objasnio je Bare.

Također je predvidi i tmurnu budućnost vladajućoj stranci.

"HDZ će propasti, vjeruj mi, zapamti ovo što sam rekao, propast će! I neće počet od nule, zato što ti ljudi koji su u HDZ-u nisu takvi ljudi", zaključio je rocker.

Za sve one političare koji će uskoro u zatvor, Bare im savjetuje da se ne prave važni 'jer bi tako mogli pokupiti batine'.

No, nije ekscentrični glazbenik stao samo na političarima. Naime, u medijske anale ušao je kao prva osoba u Hrvatskoj koja je javno popljuvala Gibonnija, davnog prijatelja s kojim je snimio i duet.

Osim što mu Gibo nije po volji, nije štedio riječi ni na Hladnom pivu.

"Što se Hladnog piva tiče, oni za mene nisu rock'n'roll bend onako kako ja doživljavam. Oni su za mene kao braća Marx sa gitarama", slikovito je objasnio Bare.

Što je još Goran Bare priznao RTL-ovim kamerama, pogledajte u prilogu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
teško razdoblje

Taylor Swift otkrila da joj majka ima tumor na mozgu

Play ponuda

Više s weba