Play ponuda
Play ponuda
nasumično odabrana

Gigi Hadid izabrana za moguću porotnicu na suđenju seksualnom predatoru Harveyju Weinsteinu

Porotnici se biraju nasumično, nakon čega prolaze kroz proces provjere, kako bi se u konačnici odabralo 12 nepristranih porotnika

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 14.1.2020. u 11:08
Play ponuda

Manekenka Gigi Hadid možda će biti porotnica na suđenju osramoćenom holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu koje se trenutno odvija u New Yorku.

>> Ovome nema kraja: Harvey Weinstein optužen za silovanje i seksualno zlostavljanje dviju žena

Naime, Hadid je jedna od 120 potencijalnih porotnika koji su pozvani u sudskom procesu. Porota se bira nasumično, nakon čega slijedi proces provjere, kako bi se dobilo 12 nepristranih članova koji će odlučivati o Weinstenovoj sudbini.

Manekenka je sucu rekla da bi "otvoreno gledala na činjenice" ukoliko bude izabrana.

Tijekom pojavljivanja na sudu otkrila je i da poznaje producenta i da je upoznala Salmu Hayek, glumicu koja ga je optužila za zlostavljanje i napad. Osim toga, Gigi je prijateljica Care Delevingne, manekenke koja je također optužila Weinsteina za seksualno zlostavljanje te je bila aktivna u #MeToo pokretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Weinsteinu se trenutno u New Yorku sudi za silovanje jedne žene 2013. godine te za vršenje prisilnog seksualnog čina s drugom ženom 2006. godine. Odbacio je krivnju i sve optužbe te tvrdi da se radilo o dobrovoljnim seksualnim odnosima. Ukoliko bude osuđen, prijeti mu doživotni zatvor.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBOŽAVATELJI DOŠLI NA SVOJE

Nives Celzijus se skinula za Playboy!

Play ponuda

Više s weba