Play ponuda
Play ponuda
JE LI MOGUĆE?

Gigi Hadid pokazala luksuznu proslavu kćerinog prvog rođendana, no svi su ostali u šoku kada su vidjeli u kakvom joj je stanju terasa

Gigi spada u najbolje plaćene modele na svijetu, a zahvaljujući brojnim ugovorima s velikim korporacijama godišnje zarađuje između 9 i 10 milijuna dolara.

Image
Foto: profimedia.hr
RTL.HR/ 23.9.2021. u 8:40
Play ponuda

Manekenka koja je proglašena i najljepšom ženom na svijetu svijetu, Gigi Hadid, na svom je Instagramu pokazala fotografije esktravagantne proslave koju je pripremila za prvi rođendan svoje kćeri Khai.

Proslavi je prisustvovala cijela obitelj Hadid, uključujući sestru Bellu i majku Yolandu. Gigi je sve organizirala na terasi svog luksuznog njujorškog stana, a iako je dekoracija bila simpatična fanovi ipak nisu ostali oduševljeni.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Iza šarenih i zlatnih balona kojima je bilo ispisani ime 'Khai', otkrila se prilično neugledna i zapuštena terasa. Neke su tegle za cvijeće bile prazne, a ukrasno se stablo postavljeno na sredini zidića potpuno osušilo. Na slikama se jasno vide i smeđi te osušeni čempresi, ali i ostalo djelomično posmeđilo bilje.

Osim toga, svi se pitaju kako je supermodel odabrao stan čija je terasa okružena drugim visokim zgradama. Osim što se s nje pruža pogled na neugledne protupožarne stepenice susjedne zgrade, očito je da stanari tih zgrada imaju dobar pogled u Gigin stan i samu terasu.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Gigi Hadid inače je jedan od najbolje plaćenih modela, a zahvaljujući ugovorima koje ima s Maybellineom, Evianom, BMW-om, Versaceom i Tommy Hilfiger-om godišnje zarađuje između 9 i 10 milijuna dolara. Njeno je bogatstvo procijenjeno na 29 milijuna dolara, dok je njena majka, model i reality zvijezda Yolanda Hadid, 'teška' otprilike 45 milijuna dolara.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
posljednji ispraćaj u petak

Glumište u šoku zbog smrti Maje Petrin: 'Bila je divna osoba i glumica'

Play ponuda

Više s weba