Ostalo

Adele se zaručila? Glazbenica ponosno pokazala dijamantni prsten na dodjeli nagrada

Britanska diva kući je odnijela tri nagrade, no glazbeni trijumf zasjenio je glomazan dijamantni prsten zbog kojeg sada svi misle kako je zaručena

RTL.hr
09.02.2022 10:00

Glazbenica Adele, nakon što je otkazala koncertnu turneju koja je trebala započeti u Los Angelesu, pojavila se na Brit Awardsima u Londonu. Svojom je pojavom potakla niz glasina jer je pozirajući fotografima pokazala glomazan dijamantni prsten. Nije ga nimalo skrivala, štoviše, kao da je htjela da bude u prvom planu. Prsten u obliku suze nosila je na prstenjaku lijeve ruke. Je li ju njezin dečko Rich Paul zaručio? Nagađa se, no glazbenica to nije potvrdila niti opovrgnula.

Osim što je nagovijestila privatni trijumf, Adele je nakon šest godina pauze trijumfirala i kao glazbenica. Kući je ponijela tri nagrade na prestižnoj ceremoniji. Glazbena ikona odabrana je kao izvođačica godine, njezin album "30" proglašen je albumom godine, a pobrala je nagradu za pjesmu godine za singl "Easy On Me".

Adele

Izvor: Profimedia

Inače, taj je album snimila kako bi se oporavila od razvoda od biznismena Simona Koneckija . Opisala ga je kao "album razvoda" koji joj je pružio terapetski učinak i zbog kojeg se ponovno osjećala slobodno. No, Adele je u međuvremenu pronašla i životnog partnera, a šuškanja su započela u srpnju prošle godine kada je s agentom košarkaša LeBrona Jamesa viđena na košarkaškoj utakmici, finalu NBA-a u Phoenixu. Slavna Britanka vezu je na Instagramu potvrdila dva mjeseca kasnije, kada je podijelila zajedničku fotografiju i uz nju napisala emotikon srca.

Njezin povratak na scenu prošle godine proslavljen je duplom naslovnicom američkog i britanskog Voguea što ju je učinilo prvom slavnom osobom kojoj je to uspjelo u isto vrijeme.