Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
U GODINU DANA

Kakva transformacija! Glazbenica Bojana Stamenov izgubila 72 kilograma! 'Zapostavila sam tijelo, a i psiha se prepustila'

Srpska predstavnica na Eurosongu u svega godinu dana skinula je pola sebe. Na promjenu životnih navika odlučila se zbog zdravstvenog stanja

Image
Foto: Profimedia, instagram
RTL.HR/ 26.3.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glazbenica Bojana Stamenov, koja je 2015. godine predstavljala Srbiju na Eurosongu s pjesmom “Beauty never lies”, na društvenim mrežama pohvalila se time koliko je u posljednjem periodu smršavjela. Mediji su je prozvali njihovom Adele, a iako o gubitku kilograma ne voli previše govoriti, ipak tu i tamo otkrije kako je postigla nevjerojatnu transformaciju. Sada je za srpski magazin Hello napokon više pričala o toj temi. Od veljače prošle godine do danas izgubila je 72 kilograma, a na životni zaokret odlučila se zbog zdravstvenog stanja.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Izvor: Profimedia

„Estetski nisam imala problem, jer da jesam, ne bih krenula ovim profesionalnim putem. Volim scenu, pažnju, aplauze i, na kraju krajeva, svoj posao znam raditi. Međutim, prije nekoliko godina sebi sam postala veoma teška. To je kao kada vas netko jako nervira, pa se prestanete s njim družiti. Tako sam ja u nekom trenutku prestala “družiti” se sa sobom, što je rezultiralo ozbiljnim dodatkom kilograma. Zapostavila sam tijelo, samim tim se i psiha prepustila, a onda se dogodila korona. Ne znam kada sam točno počela osjećati se kao stranac u vlastitom tijelu“, rekla je Bojana i nastavila: „U svibnju i lipnju 2020. godine krenula su anksiozna stanja, pa agresija. Poslije nekog vremena primijetila sam da vidim mutno, izmjerila sam šećer, a trakica je pokazala 27,7“.

Uz to su došla i nagađanja kako je zasigurno smanjila želudac, no ona to u potpunosti negira. Sve je uspjela postići bez ikakve pomoći kirurgije.

Govorila je i o promjeni konfekcijskog broja, zbog čega sada opušteno može ići u shopping.

„Već 15 godina nisam imala ni jaknu ni kaput jer ih nisam mogla pronaći u mojoj veličini. Zimi sam se oblačila slojevito, vuneni prsluk preko vunenog prsluka, pa preko svega veliki šal, ali to nije bilo dovoljno. Stalno mi je bilo hladno, pa sam često bila bolesna. Kad sam tog dana uspjela zakopčati jaknu koju sam probala, nasred trgovine sam počela plakati i zvala mamu da me dođe vidjeti. Ne mogu opisati kako sam se osjećala kada sam se kući vratila s tom jaknom“, objasnila je Bojana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I na Eurosongu se znala našaliti oko svoje pretilosti pa je jednom prilikom rekla kako će njezina pobjeda biti kao ona.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna pjevačica

NA POPISU JE JEDNA HRVATICA: Ove djevojke navodno je ljubila Marija Šerifović

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba