Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Posljednja sezona serije

'Gledala sam ga 12 godina': Penny otkrila što će sa seta 'Teorije velikog praska' ponijeti doma

Glumica hit sitcoma otkrila je kako će jedan poseban rekvizit sa seta pronaći novi dom u njezinoj dnevnoj sobi

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 12.2.2019. u 12:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Teorija velikog praska' prestaje s emitiranjem nakon 12 uspješnih godina, a izgleda kako će glumici Kaley Cuoco koja glumi Penny jako teško pasti pa je sa sobom odlučila ponijeti jedan predmet sa seta.

Posebni rekvizit sa snimanja će ponijeti sa sobom kako bi ju uvijek podsjećao na seriju i smjestit će ga u svoj dnevni boravak.

Kaley namjerava zadržati poster robota koji se hrvaju i koji visi na zidu Leonardovih i Sheldonovih vrata od samog početka snimanja serije.

"To je nešto što jako volim i što sam gledala 12 godina. Uvijek ga vidim s mjesta na kojem sjedim na setu pa mi je drago da ću ga staviti u vlastitu dnevnu sobu da ga mogu vidjeti zauvijek", rekla je glumica novinarima tijekom Television Critics Association Winter Press turneje.

"Puno ljudi želi puno stvari, pa sam već označila taj poster. Izgleda super nasumično i čudno, no meni je jako posebno", dodala je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
priča kao iz filma

ŽIVOTNE SREĆE I NESREĆE OBITELJI ECCLESTONE! Slavica je ostvarila balkanski san, a svoje kćeri naučila je jednoj vrijednosti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba