Ostalo

Glumac iz serije 'Živi mrtvaci' pronađen mrtav: Tijelo pronašli ispod mosta, ima prostrijelnu ranu

Njegovo tijelo pronašli su kod mosta na rijeci Hudson. Proslavio se ulogom u horor seriji 'Živi mrtvaci'

RTL.hr
01.02.2022 09:36

Glumac Moses J. Moseley , najpoznatiji po ulozi u popularnoj seriji Živi mrtvaci', pronađen je mrtav nakon što se deset dana nije javljao najbližima. Još uvijek nije poznat uzrok njegove smrti, policija istražuje sve okolnosti, javlja TMZ .

Član uže obitelji za američke medije je rekao kako su Mosesovo tijelo pronašli kod mosta na Hudson rijeci kod grada Stockbridgeu. Glumac je pronađen s prostijelnom ranom stoga niti ubojstvo nije isključeno.

"Svi su ga voljeli. Bio je svjetlost u svačijim očima", rekla je njegova menadžerica Tabatha Minchew .

Posljednje su se s Mosesom čuli prije desetak dana, a njegov nestanak prijavili su u srijedu. Prije toga su zvali bolnice kako bi provjerili postoji li mogućnost da mu se nešto dogodilo. Kontaktirali su službu koja je zatim pratila lokaciju njegova mobitela i tako su ga pronašli.

Moses je veliki proboj imao ulogom u seriji "The Walking Dead" gdje je od 2012. do 2015. godine glumio jednog od Michonneinih zombija koji ju je opsesivno pratio. Također je nastupio u seriji"Watchmen" na HBO-u, a imao je ulogu i u "The Hunger Games: Catching Fire" 2013. godine.