Ostalo

Glumac poznat po ulogama opakih likova spasio dječaka zarobljenog u smrskanom automobilu

Iako u nesreći nitko nije teže ozlijeđen, troje je ljudi odvezeno u bolnicu na pregled, očekujući dječaka i njegovu baku

Tabloid.hr
08.08.2019 11:59

Američki glumac Danny Trejo , poznat po ulogama u filmovima redatelja Roberta Rodrigueza, jučer je u Los Angelesu pomogao pri spašavanju dječaka zarobljenog u smrskanom automobilu koji se prevrnuo u sudaru.

Naime, 75-godišnji je glumac televizijskoj postaji KABC-TV otkrio da je krenuo svom automehaničaru kada je vidio vozača kako prolazi kroz crveno svjetlo na semaforu i zabija se u drugi automobil, koji se od siline udara prevrnuo na krov.

Na zadnjem sjedištu tog automobila bio je vezan dječak, a vozila je njegova baka. Oboje su bili zarobljeni u toj smrskanom i prevrnutom vozilu pa su se Trejo i još jedna žena po imenu Monica Jacksonudružili kako bi ih oslobodili prije dolaska hitne pomoći.

Jackson je upuzala u automobil s jedne strane i uspjela otkopčati pojas s dječaka, a Trejo ga je izvukao s druge strane.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Glumac je za televizijsku postaju otkrio kako ga je oslobodio. "Bio je uspaničen i ja sam rekao 'OK, moramo upotrijebiti naše supermoći', i on je vrisnuo 'Supermoći!' i počeli smo vikati 'Supermoći'. Nekako smo se povezali", izjavio je Trejo.

Ipak, baku nisu uspjeli izvući pa su s dječakom čekali spasioce.

U nesreći nije bilo teže ozlijeđenih, a troje je ljudi, uključujući dječaka i njegovu baku, odvedeno u bolnicu na pregled.