Play ponuda
Play ponuda
Potvrdio suprug

Glumica Chelsie Whibley preminula je u 30. godini

Glumica koja se proslavila u serijama 'Dani's House' i Sadie J godinama se borila s cističnom fibrozom, a sada je njezin suprug objavio kako je Chelsie Whibley preminula

Image
Foto: privatni album
T.M./ 5.4.2022. u 19:15
Play ponuda

Glumica Chelsie Whibley preminula je u 30. godini, potvrdio je njezin suprug Glyn u priopćenju. Djevojka se godinama borila s cističnom fibrozom, nasljednom bolešću koja uzrokuje da neke žlijezde stvaraju nenormalne lučevine, a zbog istih dolazi do određenih simptoma koji često zahvaćaju probavni sustav i pluća. 

''Hitno je prevezena u bolnicu gdje je preminula nakon nekoliko sati. Nije dugo patila. Zauvijek ću je voljeti. Molim vas da poštujete moju privatnost u ovom teškom trenutku'', napisao je njezin suprug. 

Image
Foto: privatni album
Image
privatni album

Dodao je kako se posljednjih dana njezino zdravstveno stanje naglo pogoršalo te da nakon nekog vremena više nije reagirala, ali je umrla brzo i bezbolno. Brojni pratitelji pružili su mu podršku u ovim, kao što je i sam naveo, teškim trenutcima. 

Inače, glumica koja se proslavila u serijama 'Dani's House' i Sadie J prije dvije godine komentirala je kako čeka trenutak da ukinu izolaciju kako bi mogla vidjeti svoju obitelj. 

"To je jednostavno srceparajuće. Znam da je viđanje s prijateljima i obitelji preopasno, ali s druge strane, ne znam koliko još imam vremena i slama me kada znam da ih ne mogu vidjeti", prokomentirala je 2020. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAŠTO JE PUKLA LJUBAV?

Nives prvi put otvoreno progovorila o razlozima razvoda s Drpićem!

Play ponuda

Više s weba