Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
patila od teške bolesti

Glumica Evan Rachel Wood iskreno progovorila o pokušaju samoubojstva

Priznala je kako se sama prijavila u psihijatrijsku ustanovu

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 1.2.2019. u 10:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Američka glumica Evan Rachel Wood otkrila je kako je prije devet godina završila u psihijatrijskoj ustanovi nakon što je pokušala počiniti samoubojstvo

Tridesetjednogodišnja glumica je za magazin Nylon priznala kako se s 22 godine odlučila pobrinuti za svoje psihičko zdravlje: "Gledajući unatrag, to je bila najgora i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila", rekla je. "Bilo je jutro. Osjećala sam se kao da me pregazio kamion. A onda, gotovo s histeričnim prihvaćanjem, bez razmišljanja, podignula sam telefon", nastavila je.

Zvala je mamu te joj priznala kako se pokušala ubiti te kako treba otići u bolnicu. "Kada sam rekla da trebam otići u bolnicu, nisam mislila na nikakve fizičke ozljede, već na moje psihičko zdravlje", priznala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Moje misli su tada bile prepune ožiljaka i sjena, i najvažnije, srama. Borila sam se s PTSP-om, a nisam toga bila ni svjesna", rekla je. Razlog PTSP-a bili su seksualni napadi koje je doživjela prije deset godina. 

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Petra i Dario progovorili o bivšim vezama: 'Da skratim priču, tu sam bio debil...'

Javno je poručila kako depresija nije slabost, već bolest te kako svi ljude nekada trebaju znati da su voljeni i da su njihovi bližnji ovdje za njih. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sofija Šašić

Duško Tošić ima novu djevojku? Majka mlade influencerice dugogodišnja je Jelenina prijateljica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba