Ostalo

Glumica i pjevačica srpskog podrijetla kupuje nogometni klub Chelsea? Ruskog oligarha će isplatiti s tri...

Holly Valance i Nick Candy trebali bi kupiti nogometni klub Chelsea.

L.K.
11.03.2022 11:30

Zbog sankacija Rusiji potaknutih invazijom na Ukrajinu, 55-godišnji ruski oligarh koji jepoznat i kao vlasnik nogometnog kluba Chelsea, Roman Abramovič, prisiljen je prodati navedeni klub. Najviše ga jepogodilozamrzavanje imovine ruskih oligarha pa će nogometni klub Chelsea prodati za tri milijarde dolara. Iako je cijena vrlo visoka, već se znaju potencijalni kupci - 38-godišnja glumica i pjevačica srpskog porijekla Holly Valance tenjezin 11 godina stariji suprug i tajkun Nick Candy , piše The Sun .

Inače, Holly je kći srpskog gitarista Rajka Vukadinovića , koji je promijenio ime u Ryko Valance, iBritanke Rachel Stevens .

Candy i Valance su izrekli sudbonosno "da" još 2012. godine, a svoj brak su okrunili dvjema djevojčicama, 8-godišnjom Lukom i 4-godišnjom Novom .

Holly Valance

(FOTO: news.com.au)

Valanceina karijera započela je glumom u brojnim filmovima i serijama, a publiku je osvojila ulogama u filmovima '96 sati' i'DOA: Živ ili mrtav' te serijama 'Zakon braće' i 'Entourage'.

Uz glumu, Holly Valance je bila i pop pjevačka zvijezdakoju je proslavio hit 'Kiss Kiss' 2002. godine. Izgleda kako je nakon objavljivanja dva albuma shvatila kako ni glumi niti glazbi ne želi posvetiti svoj život pa danas uživa u obiteljskom životu i bogatstvu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.