Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
diskriminacija među oblacima

Glumica izbačena iz aviona jer je lezbijka?

Pjevačica i glumica Leisha Hailey, poznata po ulozi u seriji 'L World', izbačena je zajedno sa svojom djevojkom iz aviona.

Image
S.K./ 28.9.2011. u 7:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svestrana mlada Amerikanka Leisha Hailey ostala je prizemljena jer je izmjenjivala nježnosti sa svojom djevojkom u avionu tvrtke Southwest Airlinesa.

Leisha je odavno priznala kako je lezbijka te ne skriva svoje sklonosti, kao ni djevojku Camilu Grey. No očito nisu svi tako slobodnog uma kao njih dvije kad je u pitanju iskazivanje ljubavi  na javnom mjestu. Pogotovo ako je riječ o istospolnoj ljubavi. 

Ogorčena glumica i pjevačica je izjavila kako im je stjuardesa rekla da je Southwest Airlines tvrtka koja njeguje obiteljske vrijednosti i da javno ljubljenje nije u skladu s njihovom politikom.

"Mržnja niije obiteljska vrijednost. Diskriminirana sam i nikada više neću letjeti njihovim letovima", izjavila je Hailey te pozvala svoje obožavatelje i obožavateljice da bojkotiraju letenje ovom aviokompanijom.

Dok se zvijezda 'L Worda' i njena djevojka osjećaju diskriminirano, iz zrakoplovne kompanije uvjeravaju da nisu par zamolile da napuste avion  zbog njihove seksualne orijentacije nego zbog neprimjerenog ponašanja.

Prema tvrdnjama zrakoplovnog osoblja, Camila i Hailyse se strastveno ljubile i izazvale negodovanje prisutnih, dok su one rekle kako su se samo 'cmoknule' u usta.

Ova aviokompanija je već i prije imala sličnih problema. Naime, pjevaču Green DayaBillieju Joeu Armstrongu zabranili su ulazak u zrakoplov zbog načina na koji je nosio hlače, a redatelj i scenarist Kevin Smith je morao napustiti avion jer se žalio na svoje mjesto.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TKO TU KOGA?

Saznajte sve o tučnjavi koja je potresla domaću jet set scenu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba