Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
JOE NE ŽELI

Glumica Sophie Turner zbog mentalnog zdravlja želi se vratiti kući: Ne sviđa joj se američki način života

Prije pet godina dijagnosticirana joj je depresija, o čemu bez kočnice često javno govori, a sada je istaknula kako bi se zbog svojeg mentalnog zdravlja trebala vratiti kući u Englesku. Njezin suprug Joe Jones nije baš na 'ti' s tom idejom...

Image
Antonija Šipušić/ 5.5.2022. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glumica Sophie Turner najpoznatija po ulozi Sanse Stark u seriji 'Igra prijestolja' već se nekoliko puta u javnosti otvorila po pitanju mentalnog zdravlja. Tako je bilo i ovoga puta kada je govorila o tome kako bi se vrlo rado vratila živjeti u Englesku, njezinu rodnu zemlju, jer joj američki način života ne odgovara baš previše. „Engleska mi previše nedostaje. Nedostaju mi ljudi, nedostaje mi njihov karakter, ma sve“, rekla je za englesko izdanje Ellea. Našalila se kako pomalo radi na tome da nagovori supruga da s kćeri i nadolazećom bebom presele u njezin rodni grad Northamton. „Volim živjeti i u SAD-u, no zbog mojeg mentalnog zdravlja, trebala bih biti okružena s obitelji i prijateljima“, rekla je i dodala: „Voljela bih da moja kćer ima isto obrazovanje kao i ja, kao i okruženje u kojem sam bila presretna“. No, kočnica joj je suprug s kojim trenutačno živi u Miamiju, gdje su preselili nakon života u Los Angelesu. Njezina želja je da presele u blizini obiteljske kuće njezinih roditelja.

„Kuća mojih roditelja oličenje je engleskog načina života na selu – tu su konji, ovce, krave…“, rekla je. I dok je u SAD-u pokušava kupovati samo britanske proizvode jer se ne može priviknuti na njihovu prehranu.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/eeed5230-c353-11ec-9a1b-7a7f40b78d9a/original

Izvor: Profimedia

Budući da je za kratko vrijeme postala mega popularna, nije se mogla nositi s tolikom pozornošću, a posljedica svega je to da joj je prije nekoliko godina dijagnosticirana depresija. „Kao mlađa sam svima govorila kako nisam depresivna, a često sam razmišljala o samoubojstvu“, rekla je u podcastu Dr. Phila McGrawa prije nekoliko godina. Ozbiljnija borba počela je sa 17 godina, tri godine nakon što je snimila prvu sezonu serije.

„Znala bih čitati komentare i nebitno mi je bilo to što je desetak njih pozitivno. Uhvatila bih se za taj jedan negativni i to bi me bacilo u očaj“, rekla je. Pogađalo ju je to što ljudi pljuju njezin fizički izgled, što su pisali kako se udebljala deset kilograma, što nisu mogli zažmiriti na neke greške u njezinoj glumi. „Vjerovala sam u to što pišu – da sam loša i debela glumica“, dodala je. U to vrijeme, rekla je, nije imala motivacije niti izaći iz kreveta, a kamoli pojaviti se na nekom javnom događanju. Ubrzo je shvatila kako joj se život ne smije svesti na to pa je krenula na terapiju, a u međuvremenu je upoznala i današnjeg supruga, glazbenika Joea Jonasa koji joj je neizmjerna podrška. Par sad iščekuje drugo dijete, a to su potvrdili na ovogodišnjoj Met Gali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
reper bez srama

Goli muškarci opsjedaju planetu: snimka 50 Centovog 'ponosa' kruži internetom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba