Ostalo

Što joj se dogodilo? Britanska glumica pronađena nakon potrage koja je trajala pet dana

Na društvenim mrežama samo nekoliko sati nakon prijavljenog nestanka nastala je prava virtualna potraga. Brojni obožavatelji i prijatelji 'zatrpali' su objavu njezinim fotografijama i hashtagom #FindTanyaFear

RTL.hr
14.09.2021 17:15

Britanska glumica Tanya Fear javnosti najpoznatija po ulozi Dr. Jade McIntyre u BBC-evoj seriji 'Doctor Who' pronađena je živa nakon višednevne potrage.

Strani mediji pišu kako je glumica nestala u četvrtak u Los Angelesu, a policija ju je intenzivno tražila punih pet dana. Zabrinuta obitelj prijavila je nestanak i otkrila kako je Tanya posljednji put viđena u četvrtak u jednoj trgovini.

Na društvenim mrežama samo nekoliko sati nakon prijavljenog nestankanastala je prava virtualna potraga. Brojni obožavatelji i prijatelji 'zatrpali' su objavu njezinim fotografijama i hashtagom #FindTanyaFear.

Pet dana nakon detaljne potrage za glumicom, policija je otkrila kako je slučaj uspješno riješen, a u izvještaju stoji kako je Tanya živa i zdrava prevezena u najbližu bolnicu. Još uvijek nisu poznati detalji kao ni razlog njezina nestanka.

Njezin menadžer, Alex Cole prije nekoliko dana otkrio je kako je glumica na dan nestanka bila pozitivna i vesela. Također, nije imala nikakvih problema, a prema njegovoj izjavi, glumica je u posljednje vrijeme nizala sjajne rezultate na poslovnom planu.