Ostalo

'Glumiti dr. Housea bila je prava noćna mora'

Glumac Hugh Laurie, kojeg je uloga dr. Housea u istoimenoj seriji uzdigla do statusa najbolje plaćenog glumca, požalio se da je sudjelovati u snimanju te serije za njega bila noćna mora, jer ga je rutina ubijala.

RTL
30.04.2013 15:33

U intervjuu za Radio Times, glumac Hugh Laurie , kojeg je uloga dr. Housea u istoimenoj seriji uzdigla do statusa najbolje plaćenog televizijskog glumca, požalio se da je sudjelovati u snimanju te serije za njega bila noćna mora, jer ga je rutina ubijala.

53-godišnji glumac po epizodi je dobivao nevjerojatnih 2,25 milijuna kuna, a za ulogu dr. Housea dobio je i dva Zlatna globusa.

Sve to nije bilo dovoljno da se Hugh Laurie osjeća dobro, a nedostajali su mu i supruga i troje djece koji su ostali u Engleskoj dok je on bio na snimanjima u Los Angelesu.

"Imao sam uistinu mračnih dana kad nigdje nisam vidio izlaz. A s obzirom na moj karakter, nisam nikada kasnio, nisam propustio niti jedan dan snimanja...", rekao je glumac i potvrdio kako se preporodio otkad je snimanje završilo i otkad je ponovno sa svojom obitelji.