Ostalo

Godinama je spavao s bratovom ženom, a sada je fizički napao curu nakon što je ona našla dokaze da je vara

Ryan Giggs poznatiji je po ljubavnim aferama nego sportskim postignućima.

Tabloid.hr
06.11.2020 20:00

Bivši nogometaš i nogometni trener Ryan Giggs široj javnosti je poznatiji po burnom ljubavnom životu koji je bio i vrlo skandalozan.

A čini se kako se ni u petom desetljeću ne može skrasiti. Naime, 46-godišnjak je prošlog vikenda uhićen pod sumnjom da je napao svoju 36-godišnju djevojku Kate Greville .

Ryan Giggs i Kate Greville

(FOTO: www.profimedia.hr)

Sportaš se s deset godina mlađom partnericom žestoko posvađaonakon što je otkrila njegove poruke drugim ženama i posumnjala da ju vara. Preljubnički sadržaj otkrila je na tabletu koji je bio spojen s njegovim mobitelom, a koliko je svađa bila burna, dovoljno govori da je na kraju na mjestodogađaja stigla i policija.

Policija je ozljede koje je Kate zadobila kategorizirala kao lakše, no velški izbornik negiraoptužbe.

"Kate se dugo suočavala s glasinama da ju Ryan vara. Već se ranije borila sa sumnjama i propitkivala treba li mu vjerovati i onda je pronašla poruke u kojima on flertuje s drugim ženama. Zna tko su one. Jedna radi u Londonu kao PR poznatom nogometašu, dok je druga model koji živi u Cheshieru. Obje su mlađe nego Giggs i vrlo glamurozne", ispričao je izvor blizak Kate za britanske medije.

Ryan i Stacey Giggs

(FOTO: www.profimedia.hr)

Takve priče nisu nimalo začudile britansku javnost kojoj je Giggs najpoznatiji po aferi s bratovom suprugom. Da stvar bude gora, i on je u to vrijeme bio u braku sa suprugom Stacey s kojom ima i dvoje djece.

Ryan i Stacey Giggs

(FOTO: www.profimedia.hr)

Sa suprugom svog brata Rhodrija, Natashom , ljubovao je punih osam godina, a istovremeno je imao i aferu s reality zvjezdom Imogen Thomas .

Natasha i Rhodri Giggs

(FOTO: www.profimedia.hr)

Vezu s kate potvrdio je u kolovozu 2018. godine, nekoliko mjeseci nakon što je okončao brakorazvodnu parnicu s poniženom suprugom.