Ostalo

Godinama je sramotio svoju uglednu obitelj raznim skandalima, a onda je u njegov život ušla ona i sve...

Spencer Matthews brat je Jamesa Matthewsa, supruga Pippe Middleton, sestre vojvotkinje Kate.

Tabloid.hr
16.03.2020 16:00

Spencer Matthews i njegova supruga, manekenka Vogue Williams , otkrili su kako čekaju drugo dijete.

Par nakon sina Theodorea rođenog u rujnu 2018. godine očekujukćerkicu, a zanosna manekenka i voditeljica trudna je nešto više od 5 mjeseci, otkrili su časopisu Hello!

Par je odlučio skrivati trudnoću, jer ona nije bila laka kao prva, a u intervjuu su otkrili kako su to pokušavali još od prošlog ljeta te im se sreća osmjehnula.

Inače, zanimljiviji dio ovog para svakako je Spencer kojeg s pravom nazivaju "crnom ovcom" uglednje obitelji Matthews iz koje dolazi i suprug Pippe Middleton , sestre vojvotkinje Kate , James Matthews .

No za razliku od Jamesa koji je na glasu kao miran i radišan, Spencer je nekoć bio veliki zavodnik koji je navodno spavao s više od 1000 žena, a nanizao je i brojne skandale zbog kojih mu obitelj nije bila nimalo sretna.

Tako je tu bilo šmrkanje kokaina, orgije, fizički obračuni, uništavanje skupocjenih automobila, priznanja kako je izgubio nevinost sa svega 13 godina i općenito često mijenjanje žena te bahato hvalisanje lagodnim načinom života koje mu je omogućilo poznato prezime.

Tako se za Spencera često moglo čuti kako je "razmaženi mamin sin", a ostat će upamćen i po sudjelovanju u vrlo popularnom britanskom showu "Made in Chelsea" koji je pratio život bogatih klinaca u Londonu.

Nakon toga napisao je i memoare "Confessions of a Chelsea Boy" u kojima je istaknuo kako nije ovisan o seksu, već ima nezdrav apetit za njim, što zapravo dođe na isto.

Spencer je sudjelovao u još dva popularna reality showa, "The Bachelor" i "I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!" , a zadnji je napustio nakon što je otkrio kako je ovisan o steroidima.

Ipak, na kraj njegovim skandalima stala je upravo irska manekenka Vogue s kojom se vjenčao u ljeto 2018. godine.

Kako je on sam naglasio, ona je jedina žena do koje mu je iskreno bilo stalo, pa je učinio sve kako bi ju zadržio.

Uz obitelj Matthews, koja je u središte pozornosti ponovno došla nakon što su se spojili s obitelji Middleton , vezala se i jedna velika tragedija iz 1999. godine kada je Spencerov i Jamesov brat Michael poginuo na Mount Everestu sa svega 22 godine. Njegovo tijelo nikada nije pronađeno jer je nestalo u "zoni smrti", na više od 8000 metara.