Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
HUMANITARNI KONCERT

Goran Bregović okupio najveće balkanske zvijezde!

Lajkali su svi ovih dana i Gorana Bregovića koji je odlučio pošto - poto pomoći mladim sarajevskim Romima. Budući da su ga upravo Romi proslavili u svijetu, Brega vraća dug društvu. A podržala ga je i čitava plejada hrvatskih zvijezda.

RTL/ 23.12.2013. u 18:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da poznate face imaju veliko srce, još jednom su dokazali humanitarnim koncertom u sarajevskoj Zetri. GoranBregović okupio je plejadu regionalnih zvijezda s istim ciljem - pribaviti što veći broj stipendija za mlade Rome. I slavni Hrvati potegli su do Sarajeva, a svi za Bregu imaju samo riječi hvale!

Čini se kako je humanitarac Brega na neke ostavio veliki dojam, jer čim se spomene njegovo ime - nastane zbunjoza!

"Goran je nazvao Tonćija, ja sam imala za današnji dan jedan nastup, jer sam ga prebacila za drugi, jer je ovo stvarno velika čast", rekla je JelenaRozga.

Počašćene su bile i susjedne estradne zvijezde. "Kad sam dobila poziv nisam ga mogla odbiti. Bez razmišljanja dolazim sigurno", izjavila je DraganaMirković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osim hvalisanja Bregovića, neke srpske zvijezde su u prvi plan stavile i svoje specijalne modne kombinacije! Ona stara ima slike, nema tona vrijedila je za JelenuKarleušu, koja je na koncert stigla prekrivenog lica. Iako je to prije nje davno učinio KanyeWest, ali ona si je sva tako važna i posebna da usta otvara samo u vlastiti mikrofon.

Možda je koncert bio humanitarnog karaktera, ali šuškalo se i o nekom estradnom rivalstvu brojnih zvijezda koje su pristigle u Sarajevo. Ma koliko mi šutjeli o tome, javna tajna je da se ne ljube svi. Ali zato sve miri sam Brega.

Upravo se čita

Image
NOVA SEZONA OD 30. SIJEČNJA

Ovi kandidati promijenili su život nakon 'Braka na prvu': Mislav i Andrea planiraju vjenčanje, Kristina ima novi posao

"Ja se mislim, kao što su estradni prijatelji, tako su i estradni neprijatelji. Ne vjerujem da jednog dana da kada prođe taj estradni komad života, da će se to dešavati i u pravom životu", rekao je Bregović.

Red glazbe, red trača i modnih krpica, ali ono najbitnije ostaje: pohvala jedinstvenom Bregoviću koji nas je podsjetio na ono što često zaboravljamo - pružiti ruku pomoći onima kojima to uistinu i treba!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pogledajte galeriju

Ovako Brena izgleda bez šminke: Nekada je bila se*s simbol, a evo kako danas izgleda bez filtera

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba