Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
aha! zato je bio u haagu!

Goran Višnjić će utjeloviti lik Ante Gotovine na filmu?

Slika Gorana Višnjića koji pred haškim tribunalom pali svijeću za Antu Gotovinu ovih dana je dobila novu dimenziju. Objavljeno je, naime, da će Višnjić utjeloviti Gotovinu u novom filmu Antuna Vrdoljaka, čime je njegov domoljubni posjet spao na obični marketinški trik.

RTL/ 17.5.2012. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nazvali biste ga velikim patriotom, Hrvatinom i herojem, koji je došao pružiti moralnu podršku generalima u haškoj sudnici, no nakon novih informacija čini se kako je sva ta 'ljubav prema domovini' bila dobro konstruiran marketinški trik.

Otkada je započelo suđenje hrvatskim generalima, Goran Višnjić je sunčao svoje mišičavo tijelo na hrvatskoj i američkoj obali, miljama daleko od vrućih haških stolica.

No, njegov nagli dolazak u ovaj nizozemski grad jako je zainteresirao javnost.

Sve je postalo jasnije kada se počelo šuškati da će upravo Šibenčanin u filmu svojeg punca Antuna Vrdoljaka utjeloviti lik generala Ante Gotovine. Međutim, Antun Vrdoljak to ekskluzivno poriče.

"Zasad ne snimam ništa, film ne postoji dok nije snimljen. Nema, kamera, glumaca, seta", kazao je Vrdoljak.

Šibenski glumac s američkom putovnicom malo se crvenio pred kamerama, te se  ispričavao zašto se nije pojavio i ranije.

"Jedini razlog zašto nisam dolazio zato što sam bio uvjeren da će biti oslobođen svih optužbi", kazao je glumac u Haagu.

Za protekle četiri godine izostanka iz sudnice u Nizozemskoj Goran ima ispričnicu, jer se, već i ptice pjevaju, našao u ljubavnom trokutu. Pošto je veliki ljubitelj žena, teško bi bilo izabrati njegovu filmsku suprugu Dunju Gotovinu. Goran se time trenutno ne zamara, nego širi domoljublje preko bare.

"Ja sam pričao kolegama iz Hitne službe o svemu. Nisam bio u Oluji, ali bio sam dragovoljac Domovinskog rata na samome početku", rekao je.

Iako Vrdoljak voli režirati filmove ratne tematike, ovaj o generalu Gotovini neće imati njegov potpis. Barem on tako tvrdi.

"Ja imam 80 godina, gdje bih ja snimao film. Meni je svaki dan čudo", dodao je Vrdoljak.

Iskren ili ne, Goranov dolazak dignuo je medijsku prašinu pa ako to ne bude Vrdoljak možda filmski scenarij prema Gotovininoj priči potpiše neki holivudski redatelj.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
GOLA NA NASLOVNICI

Zanosna Filipinka je najseksi žena na svijetu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba