Play ponuda
Play ponuda
srcolomac ponovno u akciji

Grašo nakon 10 godina opet radi ono što mu najbolje ide!

Ženski srcolomac ponovno je u akciji. Petar Grašo nakon 10 godina opet radi ono što mu najbolje ide - osvaja pjesmom! U Primoštenu nam je otvorio srce, otkrio sličnosti s ocem o kojem pjeva, požalio se na jednu nezgodu zbog koje se osjeća kao aristokrat i objasnio nam zašto se Danijela nije pojavila na njegovu povratničkom koncertu.

RTL/ 23.7.2014. u 18:34
Play ponuda

Za vječnog šarmera glazbene stanke kao da nije ni bilo, sve je išlo po planu za veliki povratnički koncert, a onda se dogodila nezgoda.

"Uklještio mi se vratni živac, vidite da izgledam vrlo onako aristokratski se krećem, ali to nije zbog neke moje promjene lifestylea nego zbog toga što mi se uklještio živac iza, ali u svakom slučaju bilo je malo gadno – dobio sam neke male blokade neke vitamine i uspostavljen sam da mogu odradit koncert najbolje moguće", kazao nam je pjevač PetarGrašo.

Tako je i bilo, publika je u glas pjevala sve Petrove stare hitove, ali i novu pobjedničku pjesmu sa Splitskog festivala.

"Ove godine sam se nekako spontanom reakcijom, nekim impulsom u jednom razgovoru sam rekao – ajde amo na taj Splitski festival idemo pa šta bude – da me se puštalo još koji dan da razmišljam ne bi se odlučio na to, ali definitivno mi nije žao zbog toga što sam proveo jednu prekrasnu večer".

I pobijedio. Uvik isti je emotivna pjesma u kojoj Petar, između ostalog, pjeva da je isti otac.

Primoštenski su klub mahom ispunile žene, ali - Danijela je ostala doma.

"To je njoj kasno, ako ne mora svirat ona će rađe ostat kući. Ne miješamo posao i privatni život. Mi ipak smo izvan scene Petar i Danijela, ne neki Grašo i Danijela Martinović, mi smo Petar i Danijela i živimo život kakav nama paše, a tu zaista nema puno mjesta da se mediji upliću".

Iako Petar i Danijela već godinama uspijevaju odvojiti poslovni i privatni odnos, nekada se to ipak ispreplete.

"Ima nekih prepirki normalno, neke se stvari njoj ne sviđaju, neke se stvari ne sviđaju meni i obrnut,o ali uvijek nađemo zajedničko rješenje i uvik nam je neka misao vodilja ta da obojici bude dobro, nema nekih radikalnih stavova bit će tako ili nikako".

Sve je stvar dogovora tvrdi Petar, a i kada se zapričaju o poslu znaju kako tu temu najbolje zaobići.

"Ponekad se nastave neke teme koje te muče vezano za posao, ali naučili smo to – imamo dobro iskustvo da kažemo ok sad stop idemo pojest ovu salatu i popit čašu vina pa ćemo kasnije".

Skladnom paru ništa ne može poremetiti mir, pa čak ni Petrove obožavateljice.

Bez ljubomore, pritiska i nervoze Petar ponovno kreće u pohod na sam vrh glazbene scene, a kako najavljuje u pripremi je i novi album - dame Grašo se vratio!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVOPEČENI PAR

Milan Marić u vezi s kćeri redatelja Dragana Bjelogrlića: 'Zaljubljeni su i uživaju u zajedničkim trenucima'

Play ponuda

Više s weba