Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ekskluzivno za rtl

Grdović spremio kufere, ostavio bevandu doma i otisnuo se na turneju po Americi i Kanadi!

Spremio je Mladen Grdović kufere, ostavio doma i bevandu i suprugu i otisnuo se preko velike bare! Ni manje, ni više nego na turneju po Americi i Kanadi, punih 25 dana

Nives Polovina Barun/ 9.10.2015. u 18:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dijaspora ga što s bevandom što s domaćim specijalitetima  već čeka. Naime jedan od najomiljenih pjevača u Hrvata razasutih po bijelome svijetu krenuo je na svoju 25-odnevnu turneju po Americi i Kanadi.

"Radi se godinu dana idemo u 8 gradova, sviramo veliki klub, Melrose Hall, najveća dvorana. Ja sam univerzalan jer mi dođu svi", kazao nam je Mladen Grdović.

Zadranin ima puno obožavatelja , pa je tako u 38 godina dugoj glazbenoj karijeri već 15 puta održao koncerte po Americi, Kanadi  i Australiji. Zato su ga i naljutile fotografije nedavno objavljene u 24sata na kojima sjedi na podu wc pod utjecajem koje čašice viška.

Povjerenje u Mladena ima već dugi niz godina i njegova supruga Branka. I dalje se svaki put prije nego što krene na turneju pomoli za njega.

Nakon ove turneje i 42 nastupa samo ovoga ljeta, Mladen će sigurno imati 'šoldi'. Zato će preko bare svojoj mezimici kćeri Sari kupiti poseban dar.

"Za nju ide iPhone6, to ću joj donijeti", dodaje Grdović.

No prije nego što stupi ponovo na hrvatsko tlo, idućih 25 dana za Mladena nema predaha. Stoga mu želimo sretan put i da uspješno sleti u New York gdje ga očekuje prva gaža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
razlike u braku

Pukla 20-godišnja ljubav: Rastaju se Maksim i Ana Mrvica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba