Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
naguravanje preraslo u tučnjavu!

Grdovići se međusobno prijavili policiji zbog nasilja: Brankica namlatila Mladena štapom, on je ogrebao!

U međusobnoj svađi supružnika Grdović fizičko nasilje je bilo obostrano te su i jedan i drugi zadobili lakše tjelesne ozlijede

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Vijesti.hr/ 29.7.2016. u 9:09
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
zadarski slavuj opet u lisicama

Grdović ponovno priveden zbog obiteljskog nasilja, prijavila ga ozlijeđena supruga Brankica

Image
zadarski slavuj opet u lisicama

Grdović ponovno priveden zbog obiteljskog nasilja, prijavila ga ozlijeđena supruga Brankica

Supružnici Mladen Grdović (58) i supruga Brankica (48) u četvrtak su saslušani pred sucem Prekršajnog suda u Zadru gdje su nakon iskaza oboje pušteni na slobodu. Policija je Grdovića prijavila za prekršaj iz zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, ali je istu prijavu ovaj put zaradila i njegova supruga Brankica, piše Zadarski.hr

Zbog toga su i Mladen i Brankica u četvrtak pred sudom ispitani kao osumnjičenici, što baca potpuno novo svjetlo na događaje od utorka poslijepodne kada je policija odvela Grdovića iz njegove kuće u Arbanasima s lisicama na rukama pod sumnjom da je počinio obiteljsko nasilje.

Kako se ispostavilo, u međusobnoj svađi supružnika Grdović fizičko nasilje je bilo obostrano te su i jedan i drugi zadobili lakše tjelesne ozlijede. Do međusobnog obračuna došlo je nakon što je Mladen došao kući s koncerta oko četiri sata poslijepodne i od Brankice zatražio da mu servira juhu. Ona se međutim spremala za izlazak, a Mladen je htio provjeriti što nosi u svojoj torbici. Brankica mu to nije dozvolila i došlo je do međusobnog naguravanja koje je preraslo u tučnjavu. U obostranom okršaju Mladen je zadobio velike masnice na predjelu stomaka i nogu, a Brankica ogrebotine od Mladenovih noktiju. Velike masnice na tijelu Mladen je navodno zadobio od udaraca drvenim štapom.

Iskaze prekršajnom sucu Mladen i Brankica dali su u četvrtak poslijepodne nakon što je Mladen i drugu noć proveo na Odjelu za psihijatru zadarske Opće bolnice gdje je primljen u utorak navečer. Grdović je te večeri priveden u policiju u pijanom stanju s 1,8 promila alkohola u krvi. Zbog lošeg zdravstvenog stanja iz policije je odveden na Odjel za psihijatriju zadarske Opće bolnice gdje je nakon razgovora s dežurnim liječnikom zadržan na odjelu. Kada je policija dovela Grdovića na Psihijatriju bio je prilično miran i sabran, puno normalniji nego u drugim prilikama kada je završavao na istom odjelu. Čak je i količina alkohola u krvi za njegov slučaj bila razmjerno mala. Grdović se žalio na svoj odnos sa suprugom i ponovno najavio njihov razvod kao jedini izlaz iz veze koja ih očito oboje guši.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TKO TU KOGA?

Saznajte sve o tučnjavi koja je potresla domaću jet set scenu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba