Play ponuda
Play ponuda
EKSCENTRIČNI

Grimes o majčinstvu: 'Čudan je osjećaj reći da sam majka, ne identificiram s tom riječi'

Pjevačica i milijarder fanove su već šokirali odabirom imena za sina, a nevjenčani par ne skriva detalje o svojoj nekonvencionalnoj obitelji.

Image
Foto: www.profimedia.hr
RTL.HR/ 17.9.2021. u 14:43
Play ponuda

Grimes (33) je šokirala fanove priznanjem da je njezin sin oslovljava isključivo njezinim prvim imenom, umjesto da je zove 'mama'.

Pjevačica, čije pravo ime je Claire Elise Boucher, dala je intervju za Vouge prilikom priprema za Met Galu. U njemu je podijelila stvari iz osobnog života, a otkrila je i kako je rođenje sina kojeg je dobila s partnerom Elonom Muskom (50) presudan trenutak u njenom životu.

"Mislim da je dolazak djeteta označio i moje ponovo rođenje, u umjetničkom smislu. Čudan je osjećaj reći da sam majka. Iz nekog se razloga ne identificiram s tom riječi. Što je također čudno jer X, on kaže 'Claire', no ne kaže 'mama'. Kao da može osjetiti da ne volim tu riječ", rekla je Grimes u intervjuu.

Pjevačica i milijarder Elon Musk već su iznenadili javnost kada su objavili da će sina nazvati X Æ A-Xii.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

(FOTO: www.profimedia.hr)

"X, nepoznata varijabla, Æ moje vilenjačko sricanje Ai (ljubav i/ili umjetna inteligencija) A-12 = prethodnik SR-17 (naša omiljena letjelica). Nema oružja ni obrane, samo brzina. Odličan u borbi, ali nenasilna", objasnila je Grimes svojevremeno neobičan odabir sinovog imena na svom Twitter profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Par nije oženjen, a u vezi je od 2018. Već su tada iznenadili javnost jer nitko nije očekivao vezi između pjevačice i 17 godina starijeg milijardera. Musk inače iz prijašnjeg braka s Justine Wilson ima petero djece, blizance i trojke.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba