Ostalo

Grozno. Shakiru krive za nevjeru njezinog nevjenčanog supruga: 'Svi su je zvali 'šefica'

Gerard Pique varao je Shakiru s mlađahnom djevojkom, no španjolski mediji uspjeli su okriviti Kolumbijku za ponašanje njezinog partnera

B.M.
30.06.2022 18:00

Sveprisutni seksizam ovih dana zašao je i u život kolumbijske glazbene dive. Naime, Shakira trenutno prolazi kroz najbolnije životno razdoblje, a španjolski mediji vrlo su brzo i prigodno za sve okrivili - upravo nju. Da, dobro ste pročitali. Shakira je kriva što ju je nevjenčani suprug varao. Španjolska Marca prenosi svjedočanstva Piqueovih prijatelja, a koji tvrde da je pjevačica sama izazvala ponašanje slavnog nogometaša, koji je zbog 22-godišnje djevojke napustio Shakiru, s kojom ima i dva dječaka.

Pročitajte još
Shakira utučena, na rubu suza! Pjevačica sa sinovima u šetnji,tješila ih i ljubila

Tvrde da je Gerard bio žrtva slavom opsjednute žene. Priču je pred televizijskim kamerama donijela novinarka Lorena Vazquez . "Sve njegovo društvu Shakiru je iza leđa zvalo šefica! Nikad se nije previše družila s ljudima s kojima je Pique bio prijatelj čitav život, pa ni sa suprugama drugih nogometaša Barcelone. Valjda je smatrala da je iznad njih. To je njima kao paru stvaralo probleme otpočetka", tvrdi novinarka. Dodala je da Shakira nikada nije prihvatila da je Španjolska njezin dom i da je nogometašu suživot s pjevačicom bio težak.

"Shakira nije voljela njihov život u Barceloni jer tu nema prijatelja. Bliska je bila samo s njegovom majkom, no ni s njom više nije u dobrim odnosima," izjavila je novinarka čije su riječi prenijeli brojni španjolski, ali i svjetski mediji. Kako je sve to pjevačica podnijela, nije poznato. Nedavno je viđena u šetnji s njihovim dječacima, a njezin izraz lica rekao je sve. Tužna Shakira grlila je svoje sinove, a sve vrijeme izgledala je kao da je na rubu suza. Dječaci su joj u ovoj nemiloj situaciji najvažniji - upravo njih nastoji zaštititi od svega.