Ostalo

Grupa Fifth Harmony se raspala, a njihov najveći obožavatelj Sam Smith ne može sakriti razočaranje

Baš kao i dečki iz One Directiona, i cure iz Fifth Harmonyja nisu dugo izdržale nakon odlaska jedne od članica. Objavile su da uzmimaju pauzu i da će se posvetiti samostalnim karijerama

Tabloid.hr
20.03.2018 11:10

Šest godina nakon što su nastale u američkoj verziji X Factora, članice grupe Fifth Harmony objavile su da uzimaju pauzu te da će se posvetiti solo karijerama.

"Stvarno smo imale odlično putovanje zajedno i ne možemo izraziti dovoljno zahvalnosti što ste bili s nama na ovoj divljoj vožnji. Da bi nakon šest godina ostale autentične, shvatile smo da moramo uzeti pauzu kako bi se posvetile solo karijerama", stoji u izjavi Lauren Jauregui , Normani Kordei , Dinah Jane i Ally Brooke .

Raspad, odnosno kako su ga one nazvale pauza, dolazi nakon nešto više od godine dana otkako je Camila Cabello otišla iz grupe zbog samostalne karijere. Upravo Camilu dio obožavatelja krivi za potpuni raspad Fifth Harmony.

Otkako je ona otišla, preostaloj četvorki nije išlo tako dobro kao prije što pokazuje i broj pregleda na njihovim novim pjesmama. Camili nisu mogle oprostiti što ih je napustila na vrhuncu slave i cijelo vrijeme su se javno podbadale.

Camila, koja se uvijek isticala u Fifth Harmonyju, nije se na to obazirala i ostvarila je zavidnu solo karijeru.

Raspad Fifth Harmonyja mnogi su usporedili s raspadom boy benda One Direction , također proizašlog iz X Factora. Početak kraja bio je odlazak Zayna Malika , isto kao što je mnogi smatraju da je početak kraja Fifth Harmony bio odlazak Camile.

A među razočaranim obožavateljima je i jedan planetarno popularni glazbenik - Sam Smith . Nakon njihove objave o odlasku na pauzu, Sam je na Twitteru napisao ovo:

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Smith je nebrojeno puta u intervjuima naglašavao koliko obožava Fifth Harmony, a upoznao ih je kada je s Jamesom Cordenom snimao 'Carpool Karaoke'.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Unatoč razlazu, cure su obećale da će održati sve planirane koncerte najavljene za ovu godinu.