Ostalo

Gwen paničari jer svi pričaju o njenoj novoj ljubavi, a bivši muž još uvijek nosi vjenčani prsten

Gwen Stefani ima tremu pojavljivati se u žiriju glazbenog showa The Voice jer je planula ljubav s kolegom. Dok Gwen se ponovno zaljubljuje nakon 13 godina braka, njen bivši suprug Gavin Rossdale još uvijek nosi vjenčani prsten

vijesti.hr
10.11.2015 12:33

Dok je njen razvod od glazbenika Gavina Rossdalea gotovo finaliziran, u javnost je procurilo kako Gwen Stefani ponovno ljubi. Pjevačica je u vezi s kolegom iz glazbenog showa The Voicea Blake Shelton.

Pročitajte još
Uvjerena da ju je varao: Gwen Stefani nakon 13 godina braka zatražila razvod

Međutim, glazbenica poznata po platinastoj kosi i crvenom ružunije nimalo sretna što je ta informacija odlepršala u javnu sferu i zbog toga ima tremu pojavljivati se u emisiji s novim dečkom.

"Gwen je zbog toga pomalo anksiozna. Ne želi raditi spektakl od nove veze i ne želi da njezina djeca sve to prate kroz medije", kazao je izvor blizak pjevačici.

Dok se ona pokušava smiriti, Blake uživa u tome što je u fokusu te zeza djevojku kako će s njom flertovati tijekom emisije, ljubiti je i sjediti joj u krilu.

Iako se razvod Gwen i Gavina bliži kraju i to će biti točka na i 13 godina dugog braka, 50-godišnji roker fotografiran je prije nekoliko dana s vjenčanim prstenom na ruci. Izvor blizak pjevaču The Busha otkrio je američkim tabloidima kako se Gavin ne odriče prstena zbog djece jer vjeruje da svojim sinovima na taj način pruža dozu sigurnosti.

Podsjetimo, par je u kolovozu objavio kako se rastaju zbog nepremostivih razlika, ali su se složili da će dijeliti skrbništvo nad trojicom sinova - Kingstonom, Zumom i Apollom.

"Iako smo došli do zajedničke odluke da više nećemo biti partneri u braku, ostajemo roditelji našoj djeci koju ćemo i dalje odgajati u sretnom i zdravom okruženju", stoji u zajedničkoj izjavi para.

No, TMZ piše da je pjevačica navodno zatražila rastavu jer je uvjerena da ju je Gavin varao. Osim toga, bila je nesretna jer je on stalno bio na turneji sa svojim bendom Bush.