Ostalo

Gwyneth Paltrow okupila holivudske zvijezde na zaručničkom partyju: je li u pitanju bilo tajno vjenčanje?

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk u subotu su organizirali zaručničku zabavu za koju mnogi misle da je zapravo bila - njihovo vjenčanje

Tabloid.hr
16.04.2018 10:07

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk organizirali su glamuroznu zaručničku zabavu u Los Angelesu na kojoj se okupilo oko 400 gostiju.

Pročitajte još
Zvijezde se okupile na zaručničkom partyju Gwyneth Paltrow i Brada Falchuka

Među njima subile broje holivudske zvijezde uključujući Jennifer Aniston , Juliju Roberts , Kate Hudson , Cameron Diaz , Demi Moore , Reese Witherspoon , Steven Spielberg ...

Brojni svjetski tabloidi uvjereni su da je zaručnički party zapravo bio krinka za tajno vjenčanje. Naime, Gwyneth je viđena kako dolazi na zabavu u tamnocrvenoj haljini, a njena majka, glumica Blythe Danner , nosila je u ruci haljinu s potpisom dizajnerice vjenčanica Monique Lhuillier pa mnogi vjeruju da se u zaštitnoj vreći skivala upravo vjenčanica u koju se Gwyneth presvukla.

Zanimljivo je i da među brojnim gostima nije bilo Chrisa Martina , prvog Gwynethinog supruga s kojim je ostala u dobrim odnosima.

Sama zabava nije bila tajna - organizirana je u kazalištu na kojem je pisalo'GP voli BF' s jedne te 'BF voli GP' s druge strane.

Paltrow je s televizijskim producentom Falchukom tri godine, a da su se zaručili potvrdila je početkom ove godine.

"Odlučila sam se na brak drugi put. Ne samo zato što vjerujem da sam našla muškarca koji mi je suđen, već i zato što sam širokogrudnije odlučila prihvatiti neke prilike koje pruža intimna veza dvoje ljudi",rekla je tada Gwyneth.