Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NISU BAŠ SVI U STRAHU

'Hakeri bi u mom mobitelu uboli jackpot!'

Cijeli svijet već nekoliko dana bruji o 'nestašnim' fotografijama poznatih dama koje je jedan haker ukrao iz njihovih privatnih kolekcija i postavio na internet. Naravno, među slavnim osobama nježnijeg spola zavladala je panika, no ako je suditi po nekim izjavama - nisu baš svi u strahu.

Image

Jelena Karleuša

Foto: Instagram
RTL/ 4.9.2014. u 10:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Cijeli svijet već nekoliko dana bruji o 'nestašnim' fotografijama poznatih dama koje je jedan haker ukrao iz njihovih privatnih kolekcija i postavio na internet.

Naravno, među slavnim osobama nježnijeg spola zavladala je panika, no ako je suditi po nekim izjavama - nisu baš svi u strahu.

"Hakeri bi, kada je riječ o meni i mojim fotografijama, uboli jackpot. U mobitelu nema što nemam. Na sreću, nisam loša riba", pohvalila se srpska pjevačica JelenaKarleuša, a prenosi Blic.

Image
Foto: Twitter
Image
Twitter

Ipak, Karleuši ne bi bilo drago da se kompromitirajućih fotki dokopaju mediji.

"Kada bih vidjela te fotografije na naslovnici nekog tabloida, vjerojatno bih umrla od stresa", priznaje atraktivna pjevačica.

Inače, ukoliko bacite pogled na snimke koje Karleuša objavljuje na društvenim mrežama, ne morate puno nagađati kakve li se tek fotke kriju u njezinom mobitelu...

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NE PROPUŠTA UTAKMICE

Pojavila se još jedna navijačica Cityja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba