Play ponuda
Play ponuda
bella thorne

Hakeri prijetili glumici objavom golih fotografija, ali ona ih je preduhitrila: 'Nemate moć nada mnom'

Bivša Disneyeva zvijezda našla se u nezgodnoj situaciji kada su joj hakeri zaprijetili objavom fotografija na kojima je gola

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 17.6.2019. u 11:37
Play ponuda

Glumica Bella Thorne je na Twitteru preko vikenda objavila svoje fotografije u toplesu nakon prijetnji hakera da će iste sami objaviti.

Bivša Disneyeva zvijezda ih je tako preduhitrila i brojnim se pratiteljima obratila na društvenim mrežama. Uz tekst je objavila i sporne fotografije.

"Je***e se i vi i moć koju mislite da imate nada mnom. O ovome ću pisati u svojoj novoj knjizi", napisala je glumica na Twitteru.

"Posljednjih 24 sata prijetili su mi objavom vlastitih golih fotografija. Osjećam se odvratno. Osjećam se nadgledano, kao da je netko uzeo nešto od mene što sam htjela da samo jedna posebna osoba vidi. Predugo su me muškarci iskorištavali i dozlogrdilo mi je. Ovo objavljujem jer je to moja odluka i sada ne možete uzeti još jednu stvar od mene", dodala je u dodatnom objašnjenju.

"Večeras mogu mirno spavaju znajući da sam vratila vlastitu moć. Ne možete kontrolirati moj život i nikada nećete. Evo fotografija s kojima mi je prijetio, drugim riječima, evo vam mojih sisa", dodala je 21-godišnja Bella i poručila hakeri da se čuva jer će mu uskoro na vrata pokucati FBI.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO PRAVI DOMAĆIN

Kakav šarmer: Ćiro iznenadio Ninu u Tuzli

Play ponuda

Više s weba