Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pogled sa sjetom

Halid Bešlić se za naše kamere prisjetio početaka karijere i otkrio zašto ponovno mora 'pod nož'

Halid Bešlić jedan je od najomiljenijih glazbenika s ovih prostora. 40 godina duga karijera tomu svakako ide u prilog. Uskoro će proslaviti taj jubilej i to novim nosom. Halid naime, ide pod nož

Maja Oštro/ 15.11.2016. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

On je gotovo zaštitni znak Bosne i Hercegovine i voljenog Sarajeva. Duša svake zabave, tuluma i ljudina kakve nema. Ima Halid puno razloga za slavlje: opasno mu se bliži čak 40-ta obljetnica pjevačkog staža!

No nije sve u toj karijeri teklo glatko. Najprije je radio na baušteli, gdje je maštao o glazbenoj karijeri. I sam priznaje, teška su to vremena bila kada je jedva krpao kraj s krajem.

"Ja sam zavrsio zanat u Sarajevu i radio u Vranić poduzeću, kao građevinski radnik, tesar, pa sam završio skolu za građevinske poslovođe i kad sam vidio kako je to zeznuto raditi, počeo sam se školovati i naglo sam se uhvatio knjige", prisjetio se Halid.

Ipak mu je glazba bila suđena. Prvi singl snimio je prije 37 godina, a u međuvremenu puno je vode proteklo Miljackom. A onda prije sedam godina - šik. U prometnoj nesreći izgubio je oko, a umalo i život. Unatoč svemu, oproavio se i vratio na pozornicu. No uskoro će ponovno na bolovanje. Čeka ga operacija nosa, jer su mu problemi s disanjem neugodna posljedica nesreće. No Halid kao Halid - s osmijehom objašnjava:

"Da, fali mi u nosu jedna kost, tu je platinja tako da moram na takozvano renoviranje."

A renovira i ulaže i u svoj novi turistički projekt koji samo što nije gotov. Pjevač, koji već godinama ima hotel u Sarajevu, nedavno je ondje kupio teren i na njemu započeo izgradnju još jednog kompleksa, u koji je uložio milijun i pol eura. 

"Moram samo pregraditi sobe, srediti to na neki način. Bit ćete pozvani na otvorenje, bit će to nešto što još niste vidjeli", tvrdi pjevač. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kada ne nastupa, najviše vremena provodi u obiteljskom domu, gdje su mu unuci najveća radost..

Halidu uskoro slijedi veliki nastup u beogradskom Sava centru, ali i niz koncerata diljem regije. U prosincu stiže i u Zagreb! Nema stajanja za 62-godišnjeg pjevača. 

Sa svojim osebujnim glasom i pjesmama koje u srce diraju - nije ni čudo što je Halid Bešlić jedan od najomiljenijih estradnjaka na Balkanu! 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DOBILA SPOR - ZASAD!

J.Lo skriva kućni porno video?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba