Ostalo

Haljina kojom je zasjenila sve: Chrissy Teigen na crvenom tepihu pokazala golo međunožje

U jednom je trenutku prednji dio haljine malo snažnije zaplesao' pa je i haljina otkrila puno više nego što je planirano

vijesti.hr
21.11.2016 12:24

Ariana Grande odnijela je u nedjelju titulu izvođačice godine na dodijeli Američkih glazbenih nagrada (AMAs), no najveći dobitnik je Justin Bieber s četiri trofeja, uključujući nagradu za najomiljenijeg muškog izvođača u pop/rock kategoriji te nagrade za pjesmu "Love Yourself" i album "Purpose".

Kanadski 'rapper' Drake osvojio je tri nagrade, pomevši rap/hip-hop kategorije s albumom "Views" i singleom "Hotline Bling", no izgubio je od Biebera u pop/rock kategoriji.

Rihanna je također osvojila tri nagrade, za najomiljeniju izvođačicu u kategoriji soul/R&B, album i pjesmu. 'Country' pjevačica Carrie Underwood i alternativni duo Twenty One Pilots dobitnici su dviju nagrada.

U neobičnom raspletu, Princeov album iz 1984. "Purple Rain" osvojio je nagradu za najomiljeniji 'soundtrack', 32 godine nakon objavljivanja. Primajući nagradu za svog preminulog brata, Tyka Nelson je u dirljivom govoru kazala da je Prince "i dalje jedan od najštovanijih i najomiljenijih umjetnika".

Nagrada za najboljeg novog izvođača godine otišla je Zaynu, tehnički novom solo izvođaču koji je kao Zayn Malik osvojio sedam AMAs nagrada u 2014. 2015. kao član boy benda One Direction.

Glumac Robert Downey Jr. predao je Stingu posebnu Američku glazbenu nagradu za izniman doprinos glazbi. Ta je nagrada posljednji put uručena 2008. Annie Lennox .

Domaćini ovogodišnje svečanosti u Microsoft Theatreu u Los Angelesu bili su manekenka Gigi Hadid i komičar Jay Pharoah .

A da se birala najsmjelija haljina, tu nagradu bi bez konkurencije 'pokupila' Chrissy Teigen .

Naime, stigla je u društvu supruga, slavnog glazbenika Johna Legenda , a svečana haljina koju je nosila otkrivala je više nego što je skrivala. U jednom je trenutku prednji dio haljine malo snažnije zaplesao' pa je i haljina otkrila puno više nego što je planirano. Tad je svima postalo jasno da Chrissy ispod ne nosi donje rublje.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.