Ostalo

Haljina koju je Kylie nosila na proslavi rođendana, a za koju su svi bili uvjereni da je vjenčanica,...

Kylie Jenner je najmlađa samoostvarena milijarderka na svijetu pa nas nimalo ne čudi što nije štedjela na proslavi svog 22. rođendana

Tabloid.hr
12.08.2019 14:21

Kylie Jenner je prije dva dana proslavila 22. rođendan u neviđenom luksuzu o kojem većina nas može samo sanjati.

Najmlađa samoostvarena milijarderka na svijetu unajmila je jahtu kojom još uvijek krstari po Italiji, a samo najam jahte koštao ju je 1,2 milijuna dolara.

A prije nego što je stigla u Italiju, strani mediji raspisali su se o mogućem vjenčanju s reperom Travisom Scottom jer je pri ukrcavanju u privatni avion snimljena s haljinom nalik na vjenčanicu.

Ispostavilo se da je raskošnu bijelu pernatu haljinu nosila na proslavi rođendana, a dizajnirao ju je Oscar de la Renta . Haljina košta vrtoglavih 145 tisuća kuna, no za Jennericu je to prava sitnica.

No, nije to jedina haljina u kojoj je slavljenica zablistala - fotkala se i u rozoj pernatoj haljini breda The Attico koju je platila 30-ak tisuća kuna, a presvukla se još nekoliko puta.

A ni Travis nije štedio na poklonima za svoju dragu. Kupio joj je sat u vrijednosti od 100 tisuća dolara i dijamantnu ogrlicu s privjeskom u obliku zaštitnog znaka njenog kozmetičkog carstva.

Iako njena cijena nije poznata, vjerujemo da ne košta ništa manje od sata.