Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
O HANI I GRAŠI

Očitali bukvicu dežurnim kritičarima: 'Nije vam odgovarao kada je bio s Danijelom. Sad će postati otac. Je li sad gay?'

Administratori na fan stranici Petra Graše u objavi na Instagramu osvrnuli su se na negativne komentare na društvenim mrežama koji prelaze granicu dobrog ukusa i vrijeđaju Hanu, Grašu i Danijelu bez previše pokrića

Image
Foto: Goran Kovacic/Pixsell
RTL.HR/ 14.1.2022. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glazbenici Hana Huljić i Petar Grašo postat će roditelji, a o tome se već danima priča, što u prijateljskim i obiteljskim krugovima, a što u medijima i na društvenim mrežama. Kao i uvijek, dežurni komentatori na internetu znaju pretjerati s negativnim komentarima, ne misleći da bi mogli povrijediti drugu stranu. Naravno, to je sve dio svakodnevice kada se baviš javnim poslom, no granica treba postojati. Na Instagramu na fan stranici Petra Graše koji broji nešto više od 14 tisuća ljudi, administratori su objavili tekst gdje su se osvrnuli upravo na ljude koji već danima ne prestaju trolati na internetu. 

“Svatko od nas ima svoj život. Četrnaest godina razlike između muškarca i žene uopće nije puno, godine su samo broj, uostalom tko smo mi da sudimo? Nije se rodio tko je svijetu ugodio. Nije vam odgovaralo dok je s Danijelom bio, pričalo se da je homoseksualac - ni to vam nije odgovaralo, pitali ste zašto se ne ženi s Danijelom, pitali ste se zašto je uopće s Danijelom, pitali ste zašto ne postane otac Danijelinom djetetu, to ste potkrjepljivali navodima da je homoseksualac. Pitali ste zašto je ostavio Danijelu, a ne znate da svaka priča ima dvije strane i da je to osobni problem tih dviju istih osoba", stoji u objavi ispod fotografije zaljubljenog para. 

Image
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
Image
Žarko Bašić/PIXSELL

Izvor: Žarko Bašić/Pixsell

"Tko smo mi da sudimo? Evo vam sada, s onom je koju voli i koja ga voli, živi svoj život, a ne vaš. Postat će otac, da, hoće, odgovara li vam to? Je li sad homoseksualac? Ni to vam ne odgovara? Ljudi dragi, previše imamo svojih problema da bismo se bavili tuđim problemima. Svaki suvišan komentar govori o osobi koja ga je uputila, a ne o onoj osobi kojoj je komentar upućen. Svima sve najbolje, kao i Danijeli, naravno. Neka se svi usreće na svoj način, definitivno zaslužuje najbolje, kao i svaki drugi dobar čovjek. A nama bi bilo bolje da se bavimo svojim problemima, a ne tuđim. Svatko ima legitimno pravo komentirati nešto, ali vrijeđati drugoga i nema baš. Svima sve najbolje, a onima zbog kojih smo ovdje također želimo svu sreću. Na ovoj ste stranici iz ljubavi prema Petru, a ne iz mržnje, ako ste došli širiti mržnju slobodno prođite, a komentar ostavite za sebe. Razmislite dvaput prije negoli ga podijelite i samo se zamislite da ste vi u toj situaciji ili netko vaš”, pišu administratori te zaključuju “živjela ljubav”. 

https://www.rtl.hr/4118020
Image
BURNE REAKCIJE

Petar Grašo o svojoj dragoj: 'Bio sam joj omiljeni pjevač kad je imala par godina'

Image
BURNE REAKCIJE

Petar Grašo o svojoj dragoj: 'Bio sam joj omiljeni pjevač kad je imala par godina'

Petar i Hana svoju će ljubav navodno proslaviti 19. veljače, kada će stupiti u brak, a velika se fešta sprema krajem ljeta, kada Hana rodi. Navodno je trudna tri mjeseca, a vijest o tome obitelji su rekli na sam Božić. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna splićanka

Lidija Bačić: 'Frajeri mi stalno nude izlazak, večeru, pa čak i brak'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba