Ostalo

Harry otišao u Škotsku, vojvotkinja ostala u Londonu! Meghan Markle i princ Harry oprostili se od...

Kraljica Elizabeta II. otišla je u 97. godini života. Preminula je u Balmoralu, gdje je najviše voljela boraviti tijekom svog života

B.M.
08.09.2022 21:22

Meghan Markle i princ Harry na svoj su se način oprostili od kraljice Elizabete II . Stranica njihove humanitarne organizacije Archewell trenutno je u crnini te ima kratku poruku kojom se opraštaju od kraljice i Harryjeve voljene bake. Harry je danas iz Njemačke, gdje je bio na službenom putu sa suprugom Meghan, otišao biti uz obitelj nakon smrti njegove bake. Iako se pretpostavljalo da će Meghan otići s njim, ona je ostala u Londonu, a on se prema svojoj obitelji zaputio sam.

Bio je Harry, barem ako je vjerovati upućenima u prilike na britanskom kraljevskom dvoru, miljenik svoje bake. Opraštala mu je razne nestašluke, a mnogi su u njezinom ponašanju kada se zaručio s Meghan Markle također vidjeli znakove popustljivosti.

Naime, mnogi su smatrali da će Elizabeta II. reagirati oštro na njegov izbor životne suputnice, no baka ga je, manje - više, podržala. Dapače, paru je poklonila divnu vilu nakon vjenčanja, i ne slutivši da će Harry i Meghan uskoro otići svojim putem. No, o njoj i u jeku Megxita imali samo najljepše riječi.