Ostalo

Harry Styles priznao da se drogirao dok je radio novi album: 'Odgrizao sam dio jezika, krv je šikljala'

Harry Styles uskoro će izbaciti novi album, a proces stvaranja tog albuma je, u najmanju ruku, bio zanimljiv

Tabloid.hr
27.08.2019 15:43

Kad je imao samo 16 godina, Harry Styles postao je preko noći postaoslavan zahvaljujući boy bendu One Directio n.

No, kako to obično biva s boy bendovima, i dečki iz One Directiona su u jednom trenutku odlučili da je vrijeme da se raziđu i ostvare solo karijere.

Harry je tako 2017. izbacio prvi samostalni album, a povodom skorašnjeg izlaska drugog albuma, dao je veliki intervju za časopis Rolling Stone .

Osim planova vezanih za karijeru,25-godišnji Styles šokirao je obožavatelje priznanjem da je tijekom stvaranja novog albuma jeo psihodelične gljive .

"Uzeli bismo gljive, legli na travu i slušali 'Ram' Paula McCartneyja na suncu", opisao je Harry svoj stvaralački proces, a onda pokazao novinaru na kutak u studiju.

"Ovdje sam stajao kad smo jednom uzeli gljive iodgrizao si vrh jezika. Pokušavao sam pjevati dok mi je krv šikljala iz usta. Za ovo mjesto me stvarno veže puno uspomena. Gljive i krv, e to je naziv albuma", dodao je Harry i otkrio da njegov novi album govori o 'seksu i tugi'.

Osvrnuo se i na ponovno okupljanje One Directiona .

"Ne znam. Ne bih nikad rekao da to ne želimjer to nije istina. Ali mislim da je jedini razlog zbog kojeg bismo se trebali ponovno okupiti je da se nađemo i kažemo - hej, ono je bilo baš zabavno, 'ajmo opet", priznao je Harry.